Aynen dediğin gibi o yanstımak istedikleri derin konuya inememişler bir türlü. Güzel karakterler, güzel konu, güzel animasyonla böyle anime çıkarmak4 bölüm dayanabildim. Tamam dedim, psikoloji analizi yapılan bir seridir umuduyla izledim ama fos çıktı. Güzel karakterler yaratmış ama içerik olarak çok boş bir seriydi bence.
World Trigger-Garo yine beğenmediğim seriler arasında. Zankyo no Terror'ü izledim. Hakkında çok iyi yorumlar okumuştum ama çok sıradandı. Yani bir seri izlediğinizde içinizde bir titreme olmuyorsa, herhangi bir sahnesinde "ulan" diyemiyorsanız o seri ortalamadır. Aldnoah Zero var bir de son zamanlarda izlediğim. Mecha türü anime benim için Code Geass ile tavan yapmıştır. O yüzden çok beğenmiyorum o türü genellikle ama Aldnoah Zero fena sayılmaz. Tokyo Ghoul'un 2.serisi berbat. Hiç bulaşmayın
Nasıl Kuroko no basket Kagami no basket olduysa Diamond no Ace'te bildiğin Furuya adlı karakterin hikayesi bizim oğlandan baltaya sap olmaz.Diamond no Ace bu hafta ilk sezonun finalini verdi. Ayın 6 sında 2. sezonla devam ediyormuş. Bitecek diye üzülmüştüm 1 hafta ara vermişler
Başta sawamura ön planda gibi görünse de sonradan genel olarak takım ön plana daha çok çıkıyor. O yüzden ikisi aynı değil bence. Bir de kuroko kadar saçma bir spor animesi izlemedim heralde bu oldukça gerçekçi.Nasıl Kuroko no basket Kagami no basket olduysa Diamond no Ace'te bildiğin Furuya adlı karakterin hikayesi bizim oğlandan baltaya sap olmaz.
Mangasını bitirdiğim için bunları yazabiliyorumBaşta sawamura ön planda gibi görünse de sonradan genel olarak takım ön plana daha çok çıkıyor. O yüzden ikisi aynı değil bence. Bir de kuroko kadar saçma bir spor animesi izlemedim heralde bu oldukça gerçekçi.
Koca koca anime yazıyor lan orada bize ne mangasından:SMangasını bitirdiğim için bunları yazabiliyorum
Bende sana haber verecektim,şimdiOh be sonunda başladı Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru'nun ikinci sezonu. Özlemişim Yukino'yu