Film ile anime bağımsız ise filmini izleyeyim direkt olarak. Animedeki halini sevmedim pek@Mystogan
O filmdeki haliydi galiba Evrenin merkezi olması dışında pek çekilmez biri bana göre
Film ile anime bağımsız ise filmini izleyeyim direkt olarak. Animedeki halini sevmedim pek@Mystogan
O filmdeki haliydi galiba Evrenin merkezi olması dışında pek çekilmez biri bana göre
Bağlantılı olması lazım, Şu ara popüler olan Light Novel'den anime yapma furyasının atası gibi birşey ama bayadır çıkmıyormuş Noveli yabancı forumlarda baya sövüyorlardı.Film ile anime bağımsız ise filmini izleyeyim direkt olarak. Animedeki halini sevmedim pek
Peki, teşekkürler. Kızın animedeki haliyle tamamlayamam ben zaten seriyi, vaz geçtim izlemekten.Bağlantılı olması lazım, Şu ara popüler olan Light Novel'den anime yapma furyasının atası gibi birşey ama bayadır çıkmıyormuş Noveli yabancı forumlarda baya sövüyorlardı.
Adam ayaklı myanimelist ya:SBağlantılı olması lazım, Şu ara popüler olan Light Novel'den anime yapma furyasının atası gibi birşey ama bayadır çıkmıyormuş Noveli yabancı forumlarda baya sövüyorlardı.
İzlediğim her serinin devamı olacak mı olmayacak mı ? Olacaksa ne zaman olacak ? Olmayacaksa niye olmayacak ? bunların cevaplarını almadan seriyi kafamda bitirmemAdam ayaklı myanimelist ya:S
Hangi eşleşme sitesini denediysem benim listeme uygun olarak ilk bunu öneriyor ama izlemek nasip olmadı.Kara no Kyoukai hakkında düşünceleriniz? İzlemeyi düşünüyorum
Guzel o gider sana :xKara no Kyoukai hakkında düşünceleriniz? İzlemeyi düşünüyorum
Baya da filmi varmışHangi eşleşme sitesini denediysem benim listeme uygun olarak ilk bunu öneriyor ama izlemek nasip olmadı.
4 bölüm dayanabildim. Tamam dedim, psikoloji analizi yapılan bir seridir umuduyla izledim ama fos çıktı. Güzel karakterler yaratmış ama içerik olarak çok boş bir seriydi bence.Death Parade'de bitti. Pek memnun olmadım açıkçası bitişten. Özellikle son 4 bölümdür baya bir düşüş söz konusuydu bence seçtikleri konunun derinliğini yakalayamamışlar. Ama o açılış için izlenir.