bence listeye yanlışlıkla aldı, waifuların gözleri büyük diye beğenmemiştim ben, ilk bölümde kapamıştım :/Üzdün Riful...
Hadi Gintama neyse de Clannad neden bu kadar aşağıda
bence listeye yanlışlıkla aldı, waifuların gözleri büyük diye beğenmemiştim ben, ilk bölümde kapamıştım :/Üzdün Riful...
Hadi Gintama neyse de Clannad neden bu kadar aşağıda
Waifu olarak nitelendirmek çok tehlikeli toplar yalnızbence listeye yanlışlıkla aldı, waifuların gözleri büyük diye beğenmemiştim ben, ilk bölümde kapamıştım :/
niye harem değil miydi zaten:Waifu olarak nitelendirmek çok tehlikeli toplar yalnız
Alakası yok.niye harem değil miydi zaten:
bitince ağlıyon felan diyolardı kaç yıldır hala izleyemedim, ne kadar kaliteli olursa olsun bu kadar büyük göz mü olur yahu:/Alakası yok.
Kyoto yaptığı için öylebitince ağlıyon felan diyolardı kaç yıldır hala izleyemedim, ne kadar kaliteli olursa olsun bu kadar büyük göz mü olur yahu:/
sonu güzel değil uyduruk bir bilim kurgu sonu gibi son da ağlanılmaz zaten bunun 2.sezon 16-20 arası kısımları var ağlanılırsa o kısımda ağlanılır okazaki'nin bahtsızlığı adeta tanrının varlığını kanıtlar niteliktebitince ağlıyon felan diyolardı kaç yıldır hala izleyemedim, ne kadar kaliteli olursa olsun bu kadar büyük göz mü olur yahu:/
O son kısım için baya bir teori dönüyordu da hiç okumadım.sonu güzel değil uyduruk bir bilim kurgu sonu gibi son da ağlanılmaz zaten bunun 2.sezon 16-20 arası kısımları var ağlanılırsa o kısımda ağlanılır okazaki'nin bahtsızlığı adeta tanrının varlığını kanıtlar nitelikte
ben de okumadım tam anladığım da söylenemez ama sevmedim hani sevilecek tarzda olaylar değildi aldatılmış gibi hissettim şahsen sanki 40 bölümü aşkındır boşa izliyormuşum gibi bildiğime göre visual novel uyarlaması clannad belki onun alternatif sonlarına ayak uydurmaya çalışırken böyle bir şey çıktıO son kısım için baya bir teori dönüyordu da hiç okumadım.
olabilir, onlar da benzer yapımlar galiba.Kyoto yaptığı için öyle
Aynısı Air ve Kanon için de geçerli. Air'ın çizimlerinde bu kadar büyük değildi.