Üzdün Riful...Bu tip tier listelerinde beğeni kaliteye gölge düşürüyor. Bu nedenle sağlıklı sonuçlar elde edilemiyor. Nefisten sıyrılarak küçük çaplı bir liste yapayım.
Hadi Gintama neyse de Clannad neden bu kadar aşağıda
Üzdün Riful...Bu tip tier listelerinde beğeni kaliteye gölge düşürüyor. Bu nedenle sağlıklı sonuçlar elde edilemiyor. Nefisten sıyrılarak küçük çaplı bir liste yapayım.
Teması ve hikayesi çok hoşuma gitse de benim için çok maskülen bir yapım. Odak karakter bir erkek olmamalıydı, yoksa muhteşem bir eser.Üzdün Riful...
Nasıl reaksiyon vermem gerektigini ayarlamaya calisiyorum ben de ama olmuyor.Üzdün Riful...
Bu benim yalnız
god lara düştüm, Yoruichi-sama orayı tekler bence...Bu tip tier listelerinde beğeni kaliteye gölge düşürüyor. Bu nedenle sağlıklı sonuçlar elde edilemiyor. Nefisten sıyrılarak küçük çaplı bir liste yapayım.
sahibi çıktı, ben sadece ghost in the shellin filmini severim, bunların çoğunu sevmem, monsterı da sevmem ama kaliteli olduğu için koydum, beelzebub varken napayım bunları :/
Aga be...Bu benim yalnız
Yok.
Espriyi anlamadın oradaki de neyse...sahibi çıktı, ben sadece ghost in the shellin filmini severim, bunların çoğunu sevmem, monsterı da sevmem ama kaliteli olduğu için koydum, beelzebub varken napayım bunları :/