Gerçek nedeni demek istedim.Marineford’un hakkını yeme beyazsakalın sakazuki ve teach dövüşlerine kadar iyiydi.Havaya atıp vurmalar falan Orada bozdu ondan sonra da op animesi iflah olmadı zaten.İlk iki sorunun cevabı Evet olmalıydı MW. Devamında yazdığın şeylere katılıyorum. Ama OP'un ID'den sonraki kısmına istediğin müziğin istediğin kısmını kes biç koy yine de adam olmazdı. Mesele sadece müzik seçimi değil sorun çok daha büyük.
ASL fbsi iyiydi ama.Gerçek nedeni demek istedim.Marineford’un hakkını yeme beyazsakalın sakazuki ve teach dövüşlerine kadar iyiydi.Havaya atıp vurmalar falan Orada bozdu ondan sonra da op animesi iflah olmadı zaten.
Shambala o Yuku Mono filmi 2003 animesinin devamı. Yani onu izlemediysen pek anlamazsın gelişen olayları. Çünkü 2003 animesinde yarısından itibaren mangadan ayrılıp bambaşka bir hikaye yazılmıştı. Güzel filmdir. Çünkü 2003 animesinin havası güzeldir ve bu film ona benzer havada geçen bir filmdir. Eduvardo'nun öteki dünyaya düşüşünü işler. İzlenmeli bence.FMAB'ın filmlerini izleyen var mı? İzlediyseniz hangisini tavsiye edersiniz?
Bu sahne aslında 2007 yılında yayınlanan iki part'lı Death Note: Rewrite filminin part 1'inin giriş sahnesi. Bu filmler orijinal animeni için yapılmış recap'lar. Birkaç sahne ekleyerek animeyi özet geçmişler. Raito öldü ve şinigami oldu teorileri Ryuk!a gelen şinigami'nin Raito'yu andırması üzerine popüler olmuş. Sahnede diğer şinigami Ryuk'a gelip Dünya'yı soruyor. Ryuk'ta anlatmaya başlıyor ve anime Ryuk'un ağzından özet geçiliyor. Sahnenin amacı Ryuk'u anlatıcı yapmak.Death Note için alternatif sonmuş bu. Ayrıca ikinci eleman için Light diyorlar, devam eden bir seri olsaydı güzel tartışmalar dönerdi.