Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Anime Sohbet-Tartışma

Anime'yi iyi yapmışlar hakikaten, bir haftada izledim, normalde bu uzunluktaki bir animeyi bir ayda izlerdim. Manga'yı yorumlamak da bir sanat tabii.

Bu arada avatarını fark ettim şimdi, manga dünyasındaki en müthiş maskot karakteri avatar yaparak çok doğru bir tercih yapmışsın.
Teşekkürler.Chopper bence Happy'den maskotluk konusunda feyz almalı.

Bir sahne bu kadar epik olabilirmi arkadaş? Anime tarihinde bundan sağlam ayar verme sahnesi yoktur. Doğru müziğin, kullanıldığı sahneye olan etkisinin ne kadar abartı boyutlarda olabildiğinin de en büyük örneklerinden biri şu 10 dakikalık kısım. O müzikler böyle anlarla birleştiğinde insanın tüylerinin ırzına geçiyor. Zaten bu alemde Bleach müziklerinden daha iyisini de duymadım. Videoya youtube'de denk geldim izlemeden ve övmeden duramadım anasını satayım.

Bir sahne bu kadar epik olabilirmi arkadaş? Anime tarihinde bundan sağlam ayar verme sahnesi yoktur. Doğru müziğin, kullanıldığı sahneye olan etkisinin ne kadar abartı boyutlarda olabildiğinin de en büyük örneklerinden biri şu 10 dakikalık kısım. O müzikler böyle anlarla birleştiğinde insanın tüylerinin ırzına geçiyor. Zaten bu alemde Bleach müziklerinden daha iyisini de duymadım. Videoya youtube'de denk geldim izlemeden ve övmeden duramadım anasını satayım.
Bleach animesi bir başkadır.Sadece Aizen bile çoğu animeden iyidir.

Hazır bleach demişken söyliyim. 2021'deki animesini pierrot ve madhouse'ın birlikte yapacağı söyleniyor. Ama henüz kesin değil.

Hangi şirket yaparsa yapsın kaliteden ödün vermeyecektir. Kubo'nun bu tür konularda çok hassas olduğunu biliyoruz ne de olsa. Bir an önce çıksın da keyfimize bakalım artık.

Bleach animesi neden başarılıdır ? Mükemmel ostler yada animasyondan mı ? Hayır.
En olması gereken yerde en uygun ostler kullanıldığı için bu denli başarılıydı.Hani birde ostnin tamamı değil parçaları kullanılıyordu.Yapbozun en uygun parçasını seçiyorlardı sahneler için.Anime bu yüzden çok iyiydi.Ben bu kadarını başka bir shonende görmedim.Yani gördüm ama bu denli yoğun ve hatasız görmedim.One piece ilk yarısında animenin daha iyi olma sebebi biraz da buydu mesela.Şimdi kafalarına göre müzik kullanıyorlar.

Bleach animesi neden başarılıdır ? Mükemmel ostler yada animasyondan mı ? Hayır.
En olması gereken yerde en uygun ostler kullanıldığı için bu denli başarılıydı.Hani birde ostnin tamamı değil parçaları kullanılıyordu.Yapbozun en uygun parçasını seçiyorlardı sahneler için.Anime bu yüzden çok iyiydi.Ben bu kadarını başka bir shonende görmedim.Yani gördüm ama bu denli yoğun ve hatasız görmedim.One piece ilk yarısında animenin daha iyi olma sebebi biraz da buydu mesela.Şimdi kafalarına göre müzik kullanıyorlar.
İlk iki sorunun cevabı Evet olmalıydı MW. Devamında yazdığın şeylere katılıyorum. Ama OP'un ID'den sonraki kısmına istediğin müziğin istediğin kısmını kes biç koy yine de adam olmazdı. Mesele sadece müzik seçimi değil sorun çok daha büyük.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık