Yav bende yeri ayrı olduğu için öyle. Yoksa Cowboy Bebop'ın fan kitlesi çok daha fazla, bir diyen ben varım yani tabii derim yapmayın etmeyin.Bak işte. Sonra diyorsun ki yapmayın etmeyin. Nasıl en iyi işi yav?
Yav bende yeri ayrı olduğu için öyle. Yoksa Cowboy Bebop'ın fan kitlesi çok daha fazla, bir diyen ben varım yani tabii derim yapmayın etmeyin.Bak işte. Sonra diyorsun ki yapmayın etmeyin. Nasıl en iyi işi yav?
Yapma etme öyleyse.Yav bende yeri ayrı olduğu için öyle. Yoksa Cowboy Bebop'ın fan kitlesi çok daha fazla, bir diyen ben varım yani tabii derim yapmayın etmeyin.
Tırt. MAL puanını ciddiye alacaksak işimiz yaş.Forumda Zankyou no Terror öveceğim ama ona da söversiniz diye korkuyorum.
Anlamamışsın. MAL puanı 8 hani, abartıldığı filan yok anlamında söyledim. Yani çok yüksek bir puan değil.Tırt. MAL puanını ciddiye alacaksak işimiz yaş.
2014'de yılın animesi ödülünü almıştı. Bence hak ediyor ya. Watanabe Shinchiro abimizin en iyi işi bence.
@RocheFelix duymasın tabii.
Onun puanı 8 ama boku no hero falan 8.6 yersen. :S Puanlamaların bazıları çok saçma.Bazı incelikli işler de popüler olmadığı için hakettiği puanlar sorgulanıyor.Düz izlenip saracak seri var ince ince dokunmuş seri var bunlar pek ayırt edilemiyor.Puan farklılıkları ondan seyirci bilinçli değil.MAL puanı 8 yav, yapmayın etmeyin.
Sen de anlamamışsın dediğimi. Puanı yüksek değil, abartılmıyor anlamında söyledim zaten.Onun puanı 8 ama boku no hero falan 8.6 yersen. :S Puanlamaların bazıları çok saçma.Bazı incelikli işler de popüler olmadığı için hakettiği puanlar sorgulanıyor.Düz izlenip saracak seri var ince ince dokunmuş seri var bunlar pek ayırt edilemiyor.