Harcasın sıkıntı yok da ona gelene kadar nice abartılmış seri var. Mesela One Piece.Bu forum ne serileri harcadı ya. Hepsi de çok tatlı, çok şeker seriler. BKZ; Koe no Katachi, Kimi no na wa, Baruto.
Harcasın sıkıntı yok da ona gelene kadar nice abartılmış seri var. Mesela One Piece.Bu forum ne serileri harcadı ya. Hepsi de çok tatlı, çok şeker seriler. BKZ; Koe no Katachi, Kimi no na wa, Baruto.
Yani, çocukluğumun serisi olduğundan One Piece'in yeri hep ayrı kalacak bende. Zaman atlaması sonrası serinin gidişatını çok beğenmesem de öyle.Harcasın sıkıntı yok da ona gelene kadar nice abartılmış seri var. Mesela One Piece.
One Piece en iyi seridir ya, aksini iddia eden Barut fanıdır.Yani, çocukluğumun serisi olduğundan One Piece'in yeri hep ayrı kalacak bende. Zaman atlaması sonrası serinin gidişatını çok beğenmesem de öyle.
Yani insanlar zaman atlaması öncesi yaşattığı duygular hatırına çok seviyor zaten seriyi.
Okuduklarıma göre kundaklayan kişi fikirlerimi, romanımı çaldılar falan demiş.Kyoto animation da cikan yangindan dolayısı ölenlere allah rahmet eylesin.orayi kundaklayan buyuk ihtimalle cok calistirilan bir calisandir.
Forumda Zankyou no Terror öveceğim ama ona da söversiniz diye korkuyorum.One Piece en iyi seridir ya, aksini iddia eden Barut fanıdır.
Biraz abartıldı ama güzeldi.Forumda Zankyou no Terror öveceğim ama ona da söversiniz diye korkuyorum.
MAL puanı 8 yav, yapmayın etmeyin.Biraz abartıldı ama güzeldi.
Güncel zamanında çok övülüyordu. Şimdi düşmüştür muhtemelen. Hoş hatırlamıyorum kaç olduğunu da.MAL puanı 8 yav, yapmayın etmeyin.
2014'de yılın animesi ödülünü almıştı. Bence hak ediyor ya. Watanabe Shinchiro abimizin en iyi işi bence.Güncel zamanında çok övülüyordu. Şimdi düşmüştür muhtemelen. Hoş hatırlamıyorum kaç olduğunu da.
Bak işte. Sonra diyorsun ki yapmayın etmeyin. Nasıl en iyi işi yav?2014'de yılın animesi ödülünü almıştı. Bence hak ediyor ya. Watanabe Shinchiro abimizin en iyi işi bence.
@RocheFelix duymasın tabii.