JoJo bir süre idare eder seni.Şöyle uzun soluklu bir anime önersenize. Zaman geçmiyor.
JoJo bir süre idare eder seni.Şöyle uzun soluklu bir anime önersenize. Zaman geçmiyor.
@amaneden de birkaç ay önce onu önermişti. Hiç başlayasım yok nedense ona.JoJo bir süre idare eder seni.
Sen şöyle bir şey istiyorum de ben sana uzun soluklu önereyim. İstediğin şekilde anlatabilirsin.@amaneden de birkaç ay önce onu önermişti. Hiç başlayasım yok nedense ona.
Üzdü .@amaneden de birkaç ay önce onu önermişti. Hiç başlayasım yok nedense ona.
Ben başladım da ne oldu? 3. bölümü açılmıyor hiçbir sitede.Üzdü .
Nasıl ya, Türkanime'de yok mu? Ben oradan Sibnet'i seçip rahat rahat izlemiştim geçen yaz.Ben başladım da ne oldu? 3. bölümü açılmıyor hiçbir sitede.
Sonradan buldum. Bulmuşken de izledim, yazamadım. Teşekkürler.Nasıl ya, Türkanime'de yok mu? Ben oradan Sibnet'i seçip rahat rahat izlemiştim geçen yaz.
JoJo ile ilgili aklına takılan bir şey olursa sormaktan çekinme.Sonradan buldum. Bulmuşken de izledim, yazamadım. Teşekkürler.
EywJoJo ile ilgili aklına takılan bir şey olursa sormaktan çekinme.
Bu ne ki. sen beni gençken görecektin. Hey gidi...Valla üşenmeyip yazmışsın baya, sağol. Vaktim olduğunda bakmaya çalışırım VN'lere.