Senin önerdiğin animelerden bir onu izleyememiştim yaz okulunda sözüm olsun 15 bölüm hak vericem sarması için.Jojo güzel izle. Sana demiştim önceden izle diye. Az dişini sık biraz sonradan açılıyor ve fena sarıyor.
Senin önerdiğin animelerden bir onu izleyememiştim yaz okulunda sözüm olsun 15 bölüm hak vericem sarması için.Jojo güzel izle. Sana demiştim önceden izle diye. Az dişini sık biraz sonradan açılıyor ve fena sarıyor.
Monster izlenme sırasında ilk sırada o zaman.Monster ağır bir seri ama epey kalitelidir. Mangakanın kafası çalışıyor.
Monster'ı oturup tekte 4-5 bölüm izlerim diye izleme ama. Ara ara izle çünkü sıkma ihtimali yüksek, aşırı aksiyonluk bir şey bekleme.Monster izlenme sırasında ilk sırada o zaman.
İlk sezon 25 bölümdü. İlk sezonu bitir sonra fikrine göre söyleriz sana devam edip etmemen gerektiğini.Senin önerdiğin animelerden bir onu izleyememiştim yaz okulunda sözüm olsun 15 bölüm hak vericem sarması için.
Aşağıdaki yorum mühim.Monster izlenme sırasında ilk sırada o zaman.
Monster'ı oturup tekte 4-5 bölüm izlerim diye izleme ama. Ara ara izle çünkü sıkma ihtimali yüksek, aşırı aksiyonluk bir şey bekleme.
Tavsiyeler dikkate alınacaktır.Monster'ı oturup tekte 4-5 bölüm izlerim diye izleme ama. Ara ara izle çünkü sıkma ihtimali yüksek, aşırı aksiyonluk bir şey bekleme.
İlk sezon 25 bölümdü. İlk sezonu bitir sonra fikrine göre söyleriz sana devam edip etmemen gerektiğini.
Birkaç siteye baktım, 2020 gibi bekleniyormuş genel olarak. 2. Sezon onayını alalı zaten epey olmuştu.Drifters dan haber var mı devamı gelecek mi ?
Ben böylr anşme şirketlerini yorumlamayı bilmem sadece Toei'yi gömerim. xDBence direkt mangadan başlanan daha iyi olurdu. A-1 yapıyor animesini malum.
Stüdyo genel olarak çizimleri çok geçiştiren bir stüdyo, Fairy Tail'ın animesi ile mangası arasında da çizim açısından kalite farkı çok rahat anlaşılıyordu. Bir de çok beklenen bir savaş sahnesinde bizi hayal kırıklığına uğratmıştı Nanatsu'da.Ben böylr anşme şirketlerini yorumlamayı bilmem sadece Toei'yi gömerim. xD
Ama şu anlık iyi gditor. Ao no Exorcist'( de bunlar yapıyordu ve ben onu da beğendim. Senin beğenmedipin kısımlar nedir acaba?