İlk 8 bölümü ve son 6 bölümü izlesem olur mu?Gurren Lagann ilk 7-8 bölüm (malum yere kadar olan kısım) ve son 5-6 bölüm iyi, aradaki kısımlar vasat sayılır, son bölümler ölüyü bile gaza getirebilir, Kamina-sama adamın dibidir..
Olmaz bence hiç izleme daha iyi.İlk 8 bölümü ve son 6 bölümü izlesem olur mu?
Mecha ismi geçince bile izleyemiyorum bir seriyi.
İşin aslı bir kaç defa niyetlendim ama her seferinde mecha-fobime yenik düştüm. :/Olmaz bence hiç izleme daha iyi.
Bende sevmem pek mecha. İzlemezsen bir şey kaybetmezsin, birazcık gazdan mahrum kalırsın belki ama o gaz da senin motoru çalıştırır mı bilemicem.İşin aslı bir kaç defa niyetlendim ama her seferinde mecha-fobime yenik düştüm. :/
Mechalık birşey yok, Boynunu kıtlatan robot mu olurİşin aslı bir kaç defa niyetlendim ama her seferinde mecha-fobime yenik düştüm. :/
Mecha fobini yeneceğin bir seri olmayabilir.Fazla aksiyon var mecha üstüne.Ama Evangelion kesinlikle izle.Birbiriyle dövüşen robotlar yok öyle aşırı yer verilme gibi bir durum da yok.Daha çok karakterlere odaklanıyor.İşin aslı bir kaç defa niyetlendim ama her seferinde mecha-fobime yenik düştüm. :/
Basilisk ve Ninja Scroll Movie yani filmide iyidir. Shigurui işi sanata dökmüş resmen, seinen ve karanlık seri olarak favorimdir Claymore'da olabilir, Kingdom'da diyeceğim ama işin içinde çocuklar var...Bana kısa ama bol kan dövüş kılıç içeren anime söyleyin hele.Mümkünse ergenlik de içermesin.
10 veya 15'ten sonra sarıyor, distopik seri...Tengen Toppa Gurren Lagann izleyen var mı hiç ?
Birkaç şey soracağım da.
Evangelion normal biten son 2 bölümü bana Jim Carrey'nin Truman Show filminin sonunu hatırlattı. Gerçi Evangelion daha eskiMecha fobini yeneceğin bir seri olmayabilir.Fazla aksiyon var mecha üstüne.Ama Evangelion kesinlikle izle.Birbiriyle dövüşen robotlar yok öyle aşırı yer verilme gibi bir durum da yok.Daha çok karakterlere odaklanıyor.
Şimdi baktım çakması gibi duruyor. Sadece onunla alakalı değil karakterler olmadan olmaz.Bir Rei var ki öyle böyle değil.Şimdi aynı tipteki çoğu karakter ondan esinlenme bence.Ayrıca Evangelion yerine RahXephon izlerseniz bir şey kaybetmezsiniz, Evangelion'un kopyası gibi ama daha derli toplu ve düzgün yapmışlar.
Oradaki ana karakterde shinji gibi kanser eden bir tip ama yinede shinji'den biraz daha iyi.Şimdi baktım çakması gibi duruyor. Sadece onunla alakalı değil karakterler olmadan olmaz.Bir Rei var ki öyle böyle değil.Şimdi aynı tipteki çoğu karakter ondan esinlenme bence.