Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Anime Sohbet-Tartışma

Space Dandy izlemiş olan var mı ?

Başladım ama tarz çok hoşuma gitmedi.İlk sezonu bitirip bırakacağım gibi ama ikinci sezon nasıl bilen var mı,biraz kararsız kaldım.
Cowboy Bebop'a Gintama havası katmaya çalışmışlar ama rezil etmişler. 2-3 tane eğlenceli karakter var onun dışında bir işe yaramaz. 1 sezon izledim 2. sezondan 2 bölüm izledim baktım değişmeyecek izlemedim.

Cowboy Bebop'a Gintama havası katmaya çalışmışlar ama rezil etmişler. 2-3 tane eğlenceli karakter var onun dışında bir işe yaramaz. 1 sezon izledim 2. sezondan 2 bölüm izledim baktım değişmeyecek izlemedim.
Pek ısınamadım bende orjinal falan ama biraz garip birşey olmuş.Absürd ama birde ciddi sanki.Neyse madem indirdim ilk sezon bitsin kısa zaten.

Aksiyon olmayan ama akıcı ve saran bir seri biliyormusun ? Ağır bilimkurgu ve okul serileri dışında.Okul animeleri çok izleyince biraz bıktım ama 3 animeden ikisi de neredeyse okulda geçiyor. :D

Pek ısınamadım bende orjinal falan ama biraz garip birşey olmuş.Absürd ama birde ciddi sanki.Neyse madem indirdim ilk sezon bitsin kısa zaten.

Aksiyon olmayan ama akıcı ve saran bir seri biliyormusun ? Ağır bilimkurgu ve okul serileri dışında.Okul animeleri çok izleyince biraz bıktım ama 3 animeden ikisi de neredeyse okulda geçiyor. :D
Arakawa Under the Bridge izlemediysen, Cuticle Tantei Inaba değişik serilerden parodi serisi ortalama çerezlik, Kamisama no Memochou, bir de Monogatari serisi (ilki Bakemonogatari) biraz okulda geçse de değişik serilerden. Şöyle listeden bunlar gözüme çarptı farklı olarak dediğin şekilde.

Arakawa Under the Bridge izlemediysen, Cuticle Tantei Inaba değişik serilerden parodi serisi ortalama çerezlik, Kamisama no Memochou, bir de Monogatari serisi (ilki Bakemonogatari) biraz okulda geçse de değişik serilerden. Şöyle listeden bunlar gözüme çarptı farklı olarak dediğin şekilde.
Arakawa bakınırken dikkatimi çekmişti ama fikrim yoktu.Monogatari serileri güzel galiba ama uzun serilere vaktim yok şu an.İlkini deneyeyim iyi diyorsan çok sağol.

Hachiman'ın üstüne çok oynuyorlar :( Biri de çıkıp ''sen haklısın aga'' demiyor çocukta gidip mutluluğu totsukada buluyor sonra..

Samurai Champloo'yu bitirdim az önce.Son 2 bölüm efsane ötesi olmuş.Mugen ve Jin gibisi bir daha gelmez.Ayrıca bu Kazuya Nakai'de ne ses var be.

Bu digimon ne zaman başlayacak ? Nisan ayı dediler 11 gündür bekliyorum ''bugün mü çıkacak ?!?!'' diye..

tokyo ghoul bitirdim az önce. Yorumum: meh :artiz:
Öncelikle overrated olduğunu gördüm. Bölüm yorumlarında millet nasıl ağlıyor nasıl gaza geliyordu. Halbuki hiçbirşey yok. Yani tamam kötü değildi. En azından sword art online gibi izlediğime pişman edecek kadar kötü değildi. Psikolojik yaklaşımlar, yer yer karakterler, ghoul mantığı falan seriyi sonuna kadar götürmemi sağladı. Ama dram yapacam diye kasmak, aklıma bir şey gelmedi cool çocuğu sokayım havasını falan çok hissettim. Nihayetinde mangaya başlamayacam, tekrar izlenebilirliği de yok. 2. sezonada geçmiyorum
2-3 senedir animelere bir şey olmuş. Böyle kan revan dram aşk kasıyorlar devamlı. Birşeyler eksik ama neyse

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık