Ikinci sezon da ayni diye biliyorum ama ben de hic begenmedigim icin devamini izlemedimSpace Dandy izlemiş olan var mı ?
Başladım ama tarz çok hoşuma gitmedi.İlk sezonu bitirip bırakacağım gibi ama ikinci sezon nasıl bilen var mı,biraz kararsız kaldım.
Anladım teşekkürler.Cowboy Bebop'ta olduğu gibi olsa uzay macerası iyi olurdu,böyle uzaylı filmi gibi pek hoşuma gitmedi.Pek fazla karakter de yok sonu iyiyse devam ederim belki.Ikinci sezon da ayni diye biliyorum ama ben de hic begenmedigim icin devamini izlemedim
Simdi bakindim yorumlarina, begenen de amma begenmis, garipsedim. ikinci sezon daha guzelmis heralde ama "komedi"si beni iki defa guldurmustur bir sezonda yani :/ cowboy ne guzeldi ya.Anladım teşekkürler.Cowboy Bebop'ta olduğu gibi olsa uzay macerası iyi olurdu,böyle uzaylı filmi gibi pek hoşuma gitmedi.Pek fazla karakter de yok sonu iyiyse devam ederim belki.
Konu orjinal aslında ama biraz çocuksu işleniyor sanki evreni ele geçirmeye çalışmalar falan.Ana karakteri de jojodaki gibi tuhaf biraz,belki absürdlüğe alışamadım bilmiyorum.Simdi bakindim yorumlarina, begenen de amma begenmis, garipsedim. ikinci sezon daha guzelmis heralde ama "komedi"si beni iki defa guldurmustur bir sezonda yani :/ cowboy ne guzeldi ya.
Ben bir de sapikliga falan tahammul edemedim, ecchi falan da gelemem zaten.Konu orjinal aslında ama biraz çocuksu işleniyor sanki evreni ele geçirmeye çalışmalar falan.Ana karakteri de jojodaki gibi tuhaf biraz,belki absürdlüğe alışamadım bilmiyorum.