Uzun süre başlamıştım ama sonradan üşendim bittikten sonra okurum.Kengan Omega diye devams serisi var onu okudun mu okumadıysan 90 sayı ve hala devam ediyor ona bak bence.
Uzun süre başlamıştım ama sonradan üşendim bittikten sonra okurum.Kengan Omega diye devams serisi var onu okudun mu okumadıysan 90 sayı ve hala devam ediyor ona bak bence.
İkisi de devam ediyor Ragnarok aylık çıkıyor, Omega da heyecanlı yerlerde açıkçası o yüzden dedim.Uzun süre başlamıştım ama sonradan üşendim bittikten sonra okurum.
Aylık çıkan serileri insanın hiç güncel okuyası gelmiyor.Jojolion'a sırf bu yüzden iki yıldır okumuyorum.Onun dışında aylık seri AoT okuyorum onu da sırf sonlara doğru olduğu için Ağustos ayında güncele geldim.İkisi de devam ediyor Ragnarok aylık çıkıyor, Omega da heyecanlı yerlerde açıkçası o yüzden dedim.
Dediğin gibi ben de Vinland Saga okuyordum ara verdim aylık olduğu için hele arc başı olunca bir de.Aylık çıkan serileri insanın hiç güncel okuyası gelmiyor.Jojolion'a sırf bu yüzden iki yıldır okumuyorum.Onun dışında aylık seri AoT okuyorum onu da sırf sonlara doğru olduğu için Ağustos ayında güncele geldim.
Aylık serilerin iki tane bir güzel yanı var o da bir bölümde fazla içerik olması ve araların nerdeyse hiç olmaması.Dediğin gibi ben de Vinland Saga okuyordum ara verdim aylık olduğu için hele arc başı olunca bir de.
Sonunda be! Dilimiz damağımız kurudu şurada.Black Lagoon serisi hakkında 2021 Mart Ayında duyuru gelecekmiş.
Acaba animesinin devamı gelir mi diye aklımda soru işaretleri var :/
Eski kalitesinde dönerse olay yaratır.Black Lagoon çıldırma reaksiyonlarını şimdiden görebiliyorum.Sonunda be! Dilimiz damağımız kurudu şurada.
Balalaika'yı gösterseler yerlere yatacak durumdayım.Eski kalitesinde dönerse olay yaratır.Black Lagoon çıldırma reaksiyonlarını şimdiden görebiliyorum.
Animesi hakkında mı belli değil. Seri hakkında bir duyuru olarak geçiyordu. Sevenleri tabi ki animesini ister ama saçma bir duyuru da olabilir.Sonunda be! Dilimiz damağımız kurudu şurada.
Düzgün bir şekilde mangasını devam ettirsinler yeter. Daha sonra animesinin de devam ettirirler belki.Animesi hakkında mı belli değil. Seri hakkında bir duyuru olarak geçiyordu. Sevenleri tabi ki animesini ister ama saçma bir duyuru da olabilir.