Güzel birşeye benziyor.Gelsin izlenir.
Mangasının konsept iyiydi de işlenişi çok hoşuma gitmemişti.Güzel birşeye benziyor.Gelsin izlenir.
Mangasını okumadım ama konsept güzele benziyor.
Yarım bırakmıştım belki daha iyi olmuştur.Mangasını okumadım ama konsept güzele benziyor.
Mangası nasıl okumaya değer mi ?Yarım bırakmıştım belki daha iyi olmuştur.
Dediğim gibi konsept güzel ama bazı karakterlerin davranışları gereksiz absürt ve biraz yerel takılmış mangaka tarihte kullanılabilecek daha iyi karakterler var. 1 vs 1 dövüş seviyorsan oku kendin karar ver derim. Kengan serileri misal bundan kat kat iyidir 1vs1 dövüş mangası olarak.Mangası nasıl okumaya değer mi ?
Kengan Asura'yı daha önce okumuştum eğer zamanım olursa benzer bir türde olduğun için bunuda okuyabilirim.Dediğim gibi konsept güzel ama bazı karakterlerin davranışları gereksiz absürt ve biraz yerel takılmış mangaka tarihte kullanılabilecek daha iyi karakterler var. 1 vs 1 dövüş seviyorsan oku kendin karar ver derim. Kengan serileri misal bundan kat kat iyidir 1vs1 dövüş mangası olarak.
Kengan Omega diye devams serisi var onu okudun mu okumadıysan 90 sayı ve hala devam ediyor ona bak bence.Kengan Asura'yı daha önce okumuştum eğer zamanım olursa benzer bir türde olduğun için bunuda okuyabilirim.