Yonkolar değil. Bir yonko amirallerle denk dövüşür, hepsiyle. Bire bir de Kaido Başganın osuruğu yeterlidir.yok olur mu öyle şeyler yonkoular amirallerle denk savaşabilecek kadar güçlüler
Yonkolar değil. Bir yonko amirallerle denk dövüşür, hepsiyle. Bire bir de Kaido Başganın osuruğu yeterlidir.yok olur mu öyle şeyler yonkoular amirallerle denk savaşabilecek kadar güçlüler
Ya bu tartışma kaç kere oldu varya. Belli bir düzen bir denge politakası var. Sen bugün üç amiral birleşip bir yonkou alırsan yarın kalan diğer Yonkoular birlik olurlar. Tek tek tavşan mi avliyon sanki. Aynı şey Yonkoular içinde geçerli o kadar güçlülerdi madem dalsalardı Denizcilere.Misal Kaido'nun tek başına yonkou olarak Wano'da ikamet ettiği bir vakti düşünelim.
Hani Amiral>Yonkou ya... Adada Kaido haricinde 1 yonkou gücünde bir ordu var mıydı? Ben denklemimi kurarken 1 değil 2 değil 3 amiral dedim zaten. 1 amiral yonkou yenerken 2 amiral orduyu elden geçiremeyecekse ne bileyim. Girebilen gayette giriyor adaya Luffy'ye Law'a kimlik mi sormuşlar ? Big Mom bodoslama girmiş geliyorum açılın diye diye.
Kizaru iki imparatorun olduğu yere girecek kadar kendine güveniyorsa bunu tartışmaya gerek yok.yani askeri bir düzenleri var niye orduyla gelmek varken tek başlarına kendilerine güvensinler ki
Adam istese yeri eritir yahu, niye yapamasın?adam çukur kazmıyor var olan çukurlardan geçiyor
Fuji olayında güzel yaratıcılık varmış takdir ettim ama yerden yükselebileceğini düşünmüyorum hocam
1-Tamam da sıfırdan başlasın diyip kaido'yu övmüş oldun adam yonkou amiral değil?Nika'da iyi değil ki Buggy olmasa bile çıtayı aşağı çekerdi sıfırdan başlasın o vsye görürüm ben onu 10 yaşındaki akainu amiral seviyesi değil ki ama old WB yonkou seviyesi
bir yonkou'yu bir amiral mezara sokmustu sankiYonkolar değil. Bir yonko amirallerle denk dövüşür, hepsiyle. Bire bir de Kaido Başganın osuruğu yeterlidir.
Prime'ın gücünü bilmiyorum Old'u biliyorum ondan aldım ha biri prime alsa da alır yani, sıfırdan başlasa deyip Nika'yı gömdüm Kaido yonkou gücündeyse Nika yarım yonkou1-Tamam da sıfırdan başlasın diyip kaido'yu övmüş oldun adam yonkou amiral değil?
2-old wb yonkou prime hali de yonkou onu alıp niye öbürünü almıyon?
Prime güce örnek teşkil edebilir:Prime'ın gücünü bilmiyorum Old'u biliyorum ondan aldım ha biri prime alsa da alır yani, sıfırdan başlasa deyip Nika'yı gömdüm Kaido yonkou gücündeyse Nika yarım yonkou
Bak işte tuhaflık burada. Her amiral bir yonkou alsa diğer denizciler komutanları ve askerleri alsa olay biter gider. Buradaki anahtar nokta yonkouların birlik olmaya yanaşmaması. Yanaşırlarsa niye ortalık bu kadar toz duman olabiliyor? Nasılsa indirebilirim gözüyle atılıyor amiraller önlerine. Bunun Garp'ı var Sengoku'su var... Var oğlu var. Dengenin bizde farkındayız ve dengeyi sağlayan en önemli etkenlerden biri yonkouların birlik olamaması. Kaido ve Big Mom'ın ittifak haberi duyulunca ne yapabildiler ? Ne karar alabildiler ? Böyle bir şeyin olması ihtimaline karşılık planları var mıydı? Yonkou bölgesine denizciler giremiyor ama en elit denizcilerin toplandığı savaş meydanına bir yonkou girebiliyor gözünü karartıp.Ya bu tartışma kaç kere oldu varya. Belli bir düzen bir denge politakası var. Sen bugün üç amiral birleşip bir yonkou alırsan yarın kalan diğer Yonkoular birlik olurlar. Tek tek tavşan mi avliyon sanki. Aynı şey Yonkoular içinde geçerli o kadar güçlülerdi madem dalsalardı Denizcilere.
Buggy gibi miNika da yarım değil o kadar şey ettirmeyelim. Kaido hayvani güce sahip nika, luffy neyse işte net yonkoudur şu saatten sonra.