Kalite için dövüşün günlerce sürmesine gerek yok. Dünyanın en güçlü korsanı denilen adamın şu hallere girmesini garipsememen de ilginç. :/
Ben akainu luffy'i yener, fuji zoro'yu yener demiyorum. Tabiki sonunda kazanan bizim taraf olacak ama bunun çizilişi önemli. Kaido-bm dediğimiz adamlar doğru düzgün amacı olmayan içelim yıkalım kafasındaki tipler. Amirallerin misyonuysa bambaşka.
Ayrıca luffy var diye o dövüşte sıvama olacak diye bir kaide yok. Lucci vs luffy gayet kaliteli bir vs'ydi. Akainu vs luffy de o kalite de olursa eleştirmem ben.
Günlerce sürmesine gerek yok ama bir olayı, büyüklüğü var.
Onun dışında garipsemiyorum evet, çünkü bir zayıflık göstermiyor. Banane gülmüş, gülmemiş o onun mizacı. Joy Boy hikayeleri anlatılıyor o da muhtemelen böyle bir tip, onu da mı eleştirmek lazım bu sebepten mesela? Tamam daha ciddi, farklı bir hava bekleniyor o ünvanı, lakabı var diye ona bir şey demem. Lucci demişsin, onun dövüşü de öyle oldu. Adam Rokougan basıp gidiyordu bırakıp, aynı olay pek çok dövüşte oluyor. Birinde irade ile ayakta kalıyorsa, 2 tanesinde biri kurtarıyor, 3 tanesinde şansı yaver gidiyor havadan su damlıyor vb.
Yani Amiral dövüşlerinde belki bu kadar olmaz ama onlarda da bu tip hikayeler uydurulacağına eminim, belki içip gülmeyecekler ama yine saçma şeyler görüp eleştiri yazacağımıza kesin gözüyle bakıyorum. Onun dışında ''Amirallerin misyonu bambaşka'' demişsin. Yapma etme gözünü seveyim ne bambaşka? Kutsal mallara köpeklik etmek mi bambaşka misyon? 1 kutsal yumruklandı diye Amiral gönderiyorlar yahu. Bana ne gebersin gitsin, o adamın normal bir halktan ne farkı var bakıldığında? Fakat ''Kutsal ejder'' deyip olayı çıkarıyorlar. Hani ''Halkı korsanlardan koruyoruz'' tarzında bir yapılanma olsalar hakları sonuna kadar teslim edilir. Fakat içinde çoğu Koramiral de olmak üzere pek çoğu halkı gram düşünmeyen, hatta kendi askerlerini bile gram düşünmeyen bir topluluk bunlar. Belli noktalarda bazı korsanlar bunlardan daha merhametli sivil halka karşı. Yani Korsanların da Denizcilerin de hem akarı var hem kokarı...