Kaido'dan daha zeki değil, Big Mom'dan belki.Bu halde bile yonkoulardan zeki.
Tamam ama en ufak bir zeka belirtisi görmedik şimdiye kadar.Kizaru'nun küçüklüğünde kitap dolu. Gece karanlığında bile ders çalışıyor adam.
Akainu'nun kafası entrikaya iyi çalışıyor.Aokiji zeki olabilir.Kizaru ve Akainu ise net aptallar.
Aynen.Başka da olayı yok.Onu da aklı evvel kişileri kandırarak yapıyor.Az kafası çalışsaydı kutsal ejder hizmetkarı olup, adalet için hüü diye gezinmezdi.Kaido'dan daha zeki değil, Big Mom'dan belki.
Tamam ama en ufak bir zeka belirtisi görmedik şimdiye kadar.
Akainu'nun kafası entrikaya iyi çalışıyor.
op evreni iq ortalaması 89 bile değildirBu evrende gerizekalılık para ediyor yalnız.![]()
Wano haritadan silinsin kafadan 100'ü görür. :Sop evreni iq ortalaması 89 bile değildir![]()
Millet Kizaru Vegapunk diye teori yazıyor .d adam biraz gevşek diye hemen zekasını küçümsemek olmaz benceDiğerleri neyse de, ben Kizaru'nun zeki olduğunu falan düşünmüyorum.
Croco Luffy'nin anasıdır teorisi de var Kozuki-kardeşim......Millet Kizaru Vegapunk diye teori yazıyor .d adam biraz gevşek diye hemen zekasını küçümsemek olmaz bence
Bir plot twist bekliyorlar çünkü. :d Ama ben ihtimal vermiyorum öyle çıkacağına.Millet Kizaru Vegapunk diye teori yazıyor .d adam biraz gevşek diye hemen zekasını küçümsemek olmaz bence
Ahahah yakalandık .d ama abim Kizaru teorisi çıkma ihtimali çok yüksek geliyor benim gözüme ondan dedim öyle ahajajaCroco Luffy'nin anasıdır teorisi de var Kozuki-kardeşim......![]()
Ya o gençliğinde kitap kurdu olması beni çok gazlıyor bu teori konusunda .dBir plot twist bekliyorlar çünkü. :d Ama ben ihtimal vermiyorum öyle çıkacağına.