Vincent
Seçimi çok kolay karşılaştırma süpernovalar kazanır tabili yahu.Luffy g5 açar kuzan pert.
Nasıl yürüdüklerini gördük3 süpernova 1 amirale fazla gelir.Biraz gerçekçi ve dürüst olun.3 tanesi imparatora yürüyecek derecede bir birlik.
O kadar ciddi bir güçler ki elimizde bir pert, bir kayıp, bir yalaka ve ne olduğu belirsiz bir nova mevcutHepsinin teklendiği bir dönemde değiliz o devirler geride kaldı.Bu adamlar şu anda ciddi birer güç.
Bege ve Bonney'i direkt çıkar zaten. 9 nova vs. 3 amirale döner o iş.Bir amiralin üçünü birden alması için Bege Bonney ayarı olması lazım hepsinin ki Bege bile yonkoya karşı durduğunu gördük.
Nasıl yürüdüklerini gördük
O kadar ciddi bir güçler ki elimizde bir pert, bir kayıp, bir yalaka ve ne olduğu belirsiz bir nova mevcut
Bege ve Bonney'i direkt çıkar zaten. 9 nova vs. 3 amirale döner o iş.
Hadi Luffy, Zoro ve Kid'i geçtim. Apoo, Hawkins ve Oruç 'un hakisi amirale zarar verebilecek mi ?
Az daha zaman var. Amiraller orta zorlukta alır. Belki o kadar bile zorlanmazlar.
Abi ne diyorsun sen yaa, iyi misin ?3 tanesiyle olmasa da muhtemelen maksimum 6 tane ile o Kaido düşecek bunu sen de biliyorsun.Bu üçünün yanına Luffy,Drake,Law eklenince bir şekilde indirecekler.6 nova bunu yapıyorsa amiralleri sen düşün artık.11 süpernova 1 imparatoru indirip ikinciyi de zorlayıp yenilecek düzeydeler hepsi biraraya geldiklerinde.İmparator indirip ikincinin kıyısından dönmeyi ben amirallerle kıyaslamam.3 amiral bunun yanında oldukça hafif kalır.
Zamanı falan yok zamanı çoktan geldi.
Ne biliyorsun onların hakisini.Öyle senin hakin bana zarar veremez denilecek adamlar değil bunlar sanki velet Law yada Tashigi imiş gibi konuşmaya gerek yok.
Bege diyordunuz küçümsüyordunuz nasıl bir meyvesi varsa yonko kaleleri yıkmaya uğraştı.Meyve de ne dersen de adam direndi ayaktaydı.Amirallerin kolayca aşacağını düşündüren ne ? Bu yeteneklerin 11 tanesi biraraya gelsin çok büyük avantaj sağlar.
Amiraller dirense de yenilecektir.