Sorun da orada zaten Kizaru Mihawk’ı tutamaz Mihawk Ray gibi ehtiyar değil.Biz boşuna mı buradayız babayiğit diyip 2 amiral birden tutar Mihawk sonra Fuji ile papaz kaçtı oynarlar.Kizaru Mihawk'ı tutsa Sakazuki geri kalanını temizler. Fujitora da hangi Lordlar önce düşer diye kumar oynar.
Amiral kolu alan shichi olayı retcon mu yedi ?Kizaru Mihawk'ı tutsa Sakazuki geri kalanını temizler. Fujitora da hangi Lordlar önce düşer diye kumar oynar.
Kizaru da Mihawk da Yonkolara benzemez. Dövüşseler en az 3-5 gün dövüşüler.Sorun da orada zaten Kizaru Mihawk’ı tutamaz Mihawk Ray gibi ehtiyar değil.Biz boşuna mı buradayız babayiğit diyip 2 amiral birden tutar Mihawk sonra Fuji ile papaz kaçtı oynarlar.
O olay aydınlanmadan yorum yapmak zor. Seni kırmamak için Fujitora'yı verelim Ayıboğan'a. Bu arada o adamı ciddi top tier'a yakın görüyorum. WB'nin gerçek oğlu bence. Gariban karakterleri severim.Amiral kolu alan shichi olayı retcon mu yedi ?
@II. Invictus Bu arkadaşı da alın lobiye kaçırmayın kuşlar kapmasın. Amirallere gariban diyor gerçi biraz değişik.Kizaru da Mihawk da Yonkolara benzemez. Dövüşseler en az 3-5 gün dövüşüler.
O olay aydınlanmadan yorum yapmak zor. Seni kırmamak için Fujitora'yı verelim Ayıboğan'a. Bu arada o adamı ciddi top tier'a yakın görüyorum. WB'nin gerçek oğlu bence. Gariban karakterleri severim.
Biz savunurken Amiraller garibandı. Sakazuki Yonkolar karışısnda %7 oy alırdı.@II. Invictus Bu arkadaşı da alın lobiye kaçırmayın kuşlar kapmasın. Amirallere gariban diyor gerçi biraz değişik.
Bu tartışmalı bir konu.Ben şahsen ihtimal vermiyorum.WB'nin gerçek oğlu bence.
Bu konuda bir sebep veremem sana ama nedense Ayıboğan'a güvenim tam. %100 WB'nin oğlu çıkacak. Çok hüzünlü bir hikaye kendisi adına. Babası öz oğlu hariç tayfadaki herkese babalık yapmış birisi.Bu tartışmalı bir konu.Ben şahsen ihtimal vermiyorum.
WB ile Weevil'in hikayesi.Bu konuda bir sebep veremem sana ama nedense Ayıboğan'a güvenim tam. %100 WB'nin oğlu çıkacak. Çok hüzünlü bir hikaye kendisi adına. Babası öz oğlu hariç tayfadaki herkese babalık yapmış birisi.
Broo.Umarım çıkmaz.Tipi bile Sanji’nin çakma versiyonu gibi replika.Sen şeyi kaçırıyorsun mesela babası sağ ve çok ünlü bir korsan.Yaşarken neden ortaya çıkmadı ? Çünkü birinci ağızdan yalanlardı Oyaji.Bu konuda bir sebep veremem sana ama nedense Ayıboğan'a güvenim tam. %100 WB'nin oğlu çıkacak. Çok hüzünlü bir hikaye kendisi adına. Babası öz oğlu hariç tayfadaki herkese babalık yapmış birisi.