Bir amiral değil.Neymiş çapı? Söyle de aydınlat bizi biraz. Benim gördüğüm en azından, şehir turu atıp duvardan duvara vurulmadı daha
Amiral olduğunu iddia eden yok zaten. fakat dayanaksız yere gömmeye de gerek yok. Daha karizması çizilmedi ve hala koltuğunda sağlam şekilde duruyor. Yani karizması çizilip İ.D'ye gitmedi bilmem anlatabildim mi.Bir amiral değil.
Luffy varken kim dokunabilir Hancock'a?Amiral olduğunu iddia eden yok zaten. fakat dayanaksız yere gömmeye de gerek yok. Daha karizması çizilmedi ve hala koltuğunda sağlam şekilde duruyor. Yani karizması çizilip İ.D'ye gitmedi bilmem anlatabildim mi.
Deşme yaramı lütfen girme o konulara.Luffy varken kim dokunabilir Hancock'a?
Tamam ama hani sahipsiz değil yani.Deşme yaramı lütfen girme o konulara.
Çapı belli dedim gömmedim, şimdiki Law civarı bekliyorum. Sen ne düşünüyorsun? Ya birde diğer karakterler üzerinde tartışırken sürekli benim sevdiğim karaktere gönderme yapmak hoş değil. Keza sende Sakazuki fanısın, sürekli ona gönderme yapsalar hoş olmaz.Amiral olduğunu iddia eden yok zaten. fakat dayanaksız yere gömmeye de gerek yok. Daha karizması çizilmedi ve hala koltuğunda sağlam şekilde duruyor. Yani karizması çizilip İ.D'ye gitmedi bilmem anlatabildim mi.