İşin farkında bir AmiralciAmiral lobisinde üst rütbelere ulaşsam bile 2. şıkka veririm.
Ne kadar ağır gelse de, ne kadar inanmak istemeseniz de patlayacak bunlar.
İşin farkında bir AmiralciAmiral lobisinde üst rütbelere ulaşsam bile 2. şıkka veririm.
Ama yapamamalılar. Bu seride az kalan dengeyi bozar. Luffy, Zoro ise belki amiral alabilir ama ben Sanjiyi asla amiral alırken düşünemiyorumBizim tayfa amiralleri fena üzecek hazır olun.
Banada bu gidişle alamayacak gibi geliyor. Daha Luffy haricinde tayfada kimse sağlam bi vs atamadı.Ama yapamamalılar. Bu seride az kalan dengeyi bozar. Luffy, Zoro ise belki amiral alabilir ama ben Sanjiyi asla amiral alırken düşünemiyorum
Fujitora'yı görüp de amiraller çizilmez diyeni de bilemiyorum yani artık nereye göstersekZaten ortada Fuji örneği var. Dof gibi birisi fütursuzca tekme atıyosa zaten neyin karizması. Wano da en azından adamlar ölümü göze almış, bizim için geri dönüş yok ya ölcez ya ölcez kafasındalar.
Umarım dostum Amiralleri görelim de haha seri bitmeden...Fujitora'yı görüp de amiraller çizilmez diyeni de bilemiyorum yani artık nereye göstersek
@sensey umarım o günlerde burada olursun