Mithyxila 17 Ara 2020 #232 Bavs dedi ki: Zor. Genişletmek için tıkla ... Bence de. Sağ alt panele dikkat et. Gizli İçerik
Bavs 17 Ara 2020 #233 prokiritya dedi ki: Bence de. Sağ alt panele dikkat et. Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Hala karizma.
prokiritya dedi ki: Bence de. Sağ alt panele dikkat et. Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Hala karizma.
Jacques 13 Ocak 2021 #235 E. Oda'nın öz evlatları gibi Amiraller. Zoro'dan bile daha çok seviyor olabilir Amiralleri. Ben pek sıkıntıya düşeceklerini düşünmüyorum. Luffy ile karşılaşıpta embesil durumuna düşen Amiral olmadı hiç.
E. Oda'nın öz evlatları gibi Amiraller. Zoro'dan bile daha çok seviyor olabilir Amiralleri. Ben pek sıkıntıya düşeceklerini düşünmüyorum. Luffy ile karşılaşıpta embesil durumuna düşen Amiral olmadı hiç.
Tiksav Lee 13 Ocak 2021 #236 Karizma ? Oharadaki rezillikten sonra karizmaları kalmış mıydı ? Bir tek Kizaruda var o dediğinizden
kuroashi.no.sanji1993 13 Ocak 2021 #237 Askeri disiplinlerine güveniyorum yoksa hayal bile etmek istemiyorum :/
Eustass Captain Kidd 13 Ocak 2021 #238 Tiksav Lee dedi ki: Karizma ? Oharadaki rezillikten sonra karizmaları kalmış mıydı ? Bir tek Kizaruda var o dediğinizden Genişletmek için tıkla ... Oharadaki temizlik ile Akainu karizmasını karizma katmıştır.
Tiksav Lee dedi ki: Karizma ? Oharadaki rezillikten sonra karizmaları kalmış mıydı ? Bir tek Kizaruda var o dediğinizden Genişletmek için tıkla ... Oharadaki temizlik ile Akainu karizmasını karizma katmıştır.