Amiraller sağkol gücündeyse all-starlar ile mücadeleleri ve Kaido dövüşünde yardımları dokunursa gayet olası birşey.Yok artık lebron jeyms
Amiraller sağkol gücündeyse all-starlar ile mücadeleleri ve Kaido dövüşünde yardımları dokunursa gayet olası birşey.Yok artık lebron jeyms
Amiraller sağ kol gücünde değil.Amiraller sağkol gücündeyse all-starlar ile mücadeleleri ve Kaido dövüşünde yardımları dokunursa gayet olası birşey.
Olmasalar bile sağkollar amirallere yakın sayılırlar.Amiraller sağ kol gücünde değil.
Yakın da değiller.Olmasalar bile sağkollar amirallere yakın sayılırlar.
King ve Kaido yakın mı ?Olmasalar bile sağkollar amirallere yakın sayılırlar.
Kaido'yu keseceğim kara kılıç elimde olursa problem etme derdim Hiyori'ye.. Gerçi Hiyori iyi koz kullandı Kiado kesen kılıç diye... Ama tabii ben Kiku'nun kılıcınında Kaido'yu kestiği gerçeğini biliyorum.Sen Zoro'nun yerinde olsan ne yapardın peki ?
Reis merkezi getirmiş yeni dünyaya yiyorsa gelin diyor.Akainu reis Yonkoların kestanesini çizmek için karargahı kanunsuz Yonko'ların cirit attığı yere getirmiş. Aslında denizciler dünyanın büyük kısmını yönetiyorlar, yonkolar ufak bir kısımda geçiniyor orayı da yar etmeyecek reis onlara.
Marineford yıkıldı diye karargahı değişirmediler mi ? :d Nedir bu hayal alemi falan mı?Akainu reis Yonkoların kestanesini çizmek için karargahı kanunsuz Yonko'ların cirit attığı yere getirmiş. Aslında denizciler dünyanın büyük kısmını yönetiyorlar, yonkolar ufak bir kısımda geçiniyor orayı da yar etmeyecek reis onlara.
NW dünyanın küçük kısmı, banliyösü gibi işte kanunsuzlar orada rahat takılıyor. Karargahı oraya kurması oraya da demokrasi getireceğine işaret.Marineford yıkıldı diye karargahı değişirmediler mi ? :d Nedir bu hayal alemi falan mı?