Boş düşmanlık yapıyosun :/ adam kritik anlarda yapıyo showunuKomşuda pişer bize de düşer mantığı olmasa o adamın tayfada yeri yok zaten :/
Boş düşmanlık yapıyosun :/ adam kritik anlarda yapıyo showunuKomşuda pişer bize de düşer mantığı olmasa o adamın tayfada yeri yok zaten :/
Rakibin cinsiyeti ney?Boş düşmanlık yapıyosun :/ adam kritik anlarda yapıyo showunu
ErrrrrkekRakibin cinsiyeti ney?
İstemediği adını reddettiği ailesinden gelen suiti giyecek mi?Errrrrkek
Sanji'nin her tarafı şov olsa nolur yaBoş düşmanlık yapıyosun :/ adam kritik anlarda yapıyo showunu
Giydi işte güç lazm naapsın...İstemediği adını reddettiği ailesinden gelen suiti giyecek mi?
Güç için onurunu bırakan bir aşçı parçası.Giydi işte güç lazm naapsın...
“Kılıçlarım benim onurumun parçası” deyip işine gelince kaç yıllık kılıcını çöp gibi atıp yenisiyle değiştirmekten iyidir. Onu geçtim her arc kılıç çaldırıyor.Güç için onurunu bırakan bir aşçı parçası.
Bir ülkenin tarihi mirasını vermesi ile bu farklı. Bana birisini savundurtmayın lütfen.“Kılıçlarım benim onurumun parçası” deyip işine gelince kaç yıllık kılıcını çöp gibi atıp yenisiyle değiştirmekten iyidir. Onu geçtim her arc kılıç çaldırıyor.
Ülke ülke olaymış da çaldirmasaymis kılıcı.Ben zoronun yerinde olsam Ryumanın yüzü suyu hürmetine tüm wanoyu katlederim.Bir ülkenin tarihi mirasını vermesi ile bu farklı. Bana birisini savundurtmayın lütfen.