Zorrr be:dEli değmişken keşke Nami'yi delse
Denk gelseler Saka'yı kaplıcaya çevirir Nami. Maalesef durum bu:dSolo WB ya da marco+vista nın yapamadığını nami yaparsa E.Oda yı akainu kovalasın
Zorrr be:dEli değmişken keşke Nami'yi delse
Denk gelseler Saka'yı kaplıcaya çevirir Nami. Maalesef durum bu:dSolo WB ya da marco+vista nın yapamadığını nami yaparsa E.Oda yı akainu kovalasın
Keşke. Umut fakirin ekmeği.Zorrr be:d
Denk gelseler Saka'yı kaplıcaya çevirir Nami. Maalesef durum bu:d
Nami ıslatıp zararsız hale getirecek. Chopper da monster point falan patlatıarjadıjarşds yazamadım. Özr dlrm.Keşke. Umut fakirin ekmeği.
Bu arada magmaya yağmur yağdırdı diye niye karizması çizilsin ki?
Fujitora'nın naşına benzeri şeyler geldi mesela.Bir insanın dövüşte kaybetmesi karizma çizer mi? Luffynin Zoronun Sanjinin amiralleri yenebilecegini düşünüyorum seri sonu, ama Akainu'nun bovling topu gibi yuvarlanmasini, kılıç saplaninca Kaidonun Odeni gibi Newgate diye çığlıklar atacağını zannetmiyorum.
Olsa Oda'ya temiz söverim benNami ıslatıp zararsız hale getirecek. Chopper da monster point falan patlatıarjadıjarşds yazamadım. Özr dlrm.
Fujitorayi amiral olarak kabul etmiyorum Doflamingo yener onu. Torpilli amiral oFujitora'nın naşına benzeri şeyler geldi mesela.
İnsanlar hemen Fujitora diğer amirallerden güçsüz o yüzden böyle oldu dediler.
Her zaman vahşi olan Akainu dahi Fujitora'ya söz geçiremedi Fujitora istediği yere girip çıkabildi.
Okuyucu kabullenemese de aynı şeyler her amiralin başına gelecek.
Fujitora falan kalın gelir öteye hadi öteyeDüşünün Fujitora doğru düzgün arcda rakip bile değildi ama şehrin ortadasına meteor atıp sonra benim hatam diyen bir tip halindeydi üstelik kafesi itiyordu bir de bunu amirallerin rakip olacağı bir arca uyarlayın
Akainu'dan şöyle bir hamle bekliyorum. Çabuk konuş Chopper, Luffy Korsanlar kralı olamaz de, çabuk söyle bunu