Yanko ve amiral seviyesinde olanlar veya yakın olanlar: Mihawk, Luffy, Yamato ve kondisyon problemini atlatırsa Zoro.
Babasına Amiral Seviyesi diyorlardı. Bu Yonji dayak yedikten sonra, kardeşlere dair bir beklenti kalmamıştı.Ben o zamanlar One piece okumuyordum. İchiji çok güçlü diye düşünenler var mıydı?(Ben Sanji 'nin bir tık üstü görüyordum)
Anketteki en anlamsız isim o.
Bence mihawk>Luffy>Sabo>Yamato>shiryu>Beckman>Zoro>Kata>MarcoŞu anda en yakınları sırasıyla Luffy> Mihawk> Yamato> Ben Beckman> Sabo> Katakuri>
Zoro> Sanji
Zoro ve Sanji'nin yüklendiği saldırıların gücü bir amiral indirecek seviye olabilir ama Haki'lerini tek bir saldırıda boşalttıklarını düşünürsek bayağı bir kondisyon lazım. Haki'lerini daha az kullanarak dahi uzun süre kapışabilecek Haki kullanacak seviyeye geldiklerinde onlarda amiral seviyeyi zorlayacak seviyeye geleceklerdir.
Luffy'nin, Udon'da yaptığı fiziksel antrenman müthiş bir gelişim oldu Luffy'ye. Çelik blokları yumruklayarak daha az Haki'yle daha güçlü saldırılar yapmaya başladı. Sanji'nin de böyle bir eğitime ihtiyacı var. Zoro'nun Haki'yle bir sıkıntısı yok Haki'si yüksek ama kılıca bastığı zaman çok fazla Haki emcüklüyor bu yüzden Zoro kılıçlarını kararttığı takdirde uzun süre amiralleri dayanabilecektir.
O troll amaçlı koyuldu di miListede Bobbin'i görünce duygulandım.
Trol değil, Bobbin ilk göstedildiğinde Mama'nın komutanlarından biri olduğu düşünülmüştü. O yüzden epey güçlü olduğuna dair yorumlar yapılıyordu.O troll amaçlı koyuldu di mi
Bobbin'in yeri ayrıdır. Acayip bir beklenti vardı ona karşı.O troll amaçlı koyuldu di mi