Alaycı tavrın ile neyi kastettiğini zaten biliyorum forumda yeni gibi gözüken biri olsam da zaten yeni biri değilim Selim!Ben altında mı dedim? Önce neye itiraz ettiğini bilmen lazım. Amiral olabilir mi? İhtimali varsa ankete alınır. Üstü veya altı olduğuna dair bir bilgi yok. Kişisel fikirse bu ankette olabilirdi. Sen üstü dedin, ispatlamak zorunda olan sensin.
Ben üstü dedim sende kendi fikrince manga ispatı istedin demek ki aynı fikirde değiliz sende altında olduğunu düşündüğünden "aaa ilk defa oylamada Dragon'un ismi yok " dedikten sonra gene sevmediğin ve amiral seviyesinde olmadığını düşündüğün Fuji'yi örnek göstererek gene alaycı bir şekilde o olsa ona verirdim dedin.
Ayrıca kişisel fikir olarak Anket hazırlayan kişi Dragon'un seviyesini belki Amiral üstü gördüğünden koymadı buda bir olasılık. Burada bir çok kişi Amiral seviyesine yakın gördükleri karakterleri kişisel fikir olarak budur diyorlar peki Mihawk'ın nesini gördük diyelim ki "Amiral" seviyesine yakın diyebiliyoruz ama beklentiler bu yönde olabildiği için aldığı oy sayısı belli.
Son düzenleme: