amaneden 28 Mar 2018 #481 Siyah Ateş dedi ki: Mihawk'ın bu listede işi ne?! Genişletmek için tıkla ... Üstten yakın.
Jon Snow 28 Mar 2018 #483 Luffydir şuan. Hiçbir sağ kola kaybetmez daha. Teke tekte kendini geliştirme olayı tekrar olursa amiral alma şansıda vardır. Mihawk bu arada amiral seviyesi vardır zaten bence onu dahil etmiyorum konuya.
Luffydir şuan. Hiçbir sağ kola kaybetmez daha. Teke tekte kendini geliştirme olayı tekrar olursa amiral alma şansıda vardır. Mihawk bu arada amiral seviyesi vardır zaten bence onu dahil etmiyorum konuya.
Gannicus 28 Mar 2018 #486 Mihawk net amiral seviyesi çıkar.Bu saatten sonra Sabo hiçbir Yonko'nun sağ koluna yenilmez o yüzden Sabo diyorum.
Mihawk net amiral seviyesi çıkar.Bu saatten sonra Sabo hiçbir Yonko'nun sağ koluna yenilmez o yüzden Sabo diyorum.
Miyata Ichiro 28 Mar 2018 #487 Bana göre Katakuri.Anketde olanlar arasından Marco. Son düzenleme: 28 Mar 2018
katakuri1907 28 Mar 2018 #488 Bana göre en unvanı olan kişi aşağı yukarı amiral seviyesidir Mihawkta da en iyi kılıç ustası unvanı olduğuna göre.
Bana göre en unvanı olan kişi aşağı yukarı amiral seviyesidir Mihawkta da en iyi kılıç ustası unvanı olduğuna göre.
elisa 28 Mar 2018 #489 sensey dedi ki: Sence de Yonkolar değil mi? Genişletmek için tıkla ... Ben de tam onu diyecektim.
elisa 29 Mar 2018 #490 Vincent dedi ki: @Byakko hacı katakuriyi eklememişsin. Genişletmek için tıkla ... Adam en son 2014 yılında giriş yapmış siteye :/
Vincent dedi ki: @Byakko hacı katakuriyi eklememişsin. Genişletmek için tıkla ... Adam en son 2014 yılında giriş yapmış siteye :/