Mihawk, Shanks ile dövüştükten sonra, Shanks'ın gerisine düşecek olsa bile adamının seviyesine kadar ineceğine ihtimal vermiyorum.
zoro, luffynin adamı degilmi ? daha en basta mangaka zoroya, mihawk seni gecicem dedirtmedi mi ? peki aynı mangaka, luffye shanks seni gecicem dedirtti mi ? evet dedirtti. peki seninkileri yenicek tayfa bulucam dedirttimi ? evet dedirtti.
yani zoro, hem beckmanı, hemde mihawkı asıcak. çünkü luffynin ana hayali bu. ve sanılanın aksine, manganın bas karakteri zoro degil. hikayenin adıda zoronun yolu degil.
luffynin, nihai hedefi shanksın tayfasını ve shanksı asıcak gücü elde etmek. buda beckman ve shanksı asmakla mümkün. ki zaten mangaka cok basit acıklıyor herseyi, shanks bizi gecicen ha diyor, tak diye kknin sapkasını kafasına koyuyor, yani beni gec kksin zaten diyor
gördügün üzere, alt alta üst üste toplarsak, hersey yerli yerine oturuyor.
mihawk fanları dua etsinler o gün, shiliew yenmesin mihawkı. çünkü bana göre teach shanksı, shiliew mihawkı harcıyacak, augerde yasoppu.
geriye ilerdeki cocuklara akıl verip, onları egitmek için kafası calısan bir sag kol kalıcak ( bknz beckman )
yani adamı olucak demiyorum. onunla birlikte dövüsecek, sag kolu gibi hareket edicektir diyorum. ve aynı zamanda adamı olsa bile gocunmaması gerektigini zoro üzerinden acıkladım.
enies lobbyden bir konusma;
- o adamı tanıyorum, hasırsapkalı luffynin
''emrindeki'' korsan avcısı.
- peki sanji ne dedi, haha emir altındaymısın...
- peki zoro ne dedi ? sen daha asagı degilmişin korsan a, yok korsan b dedi
yani itiraz etmiyor adam kabullenmiş