Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Alucard

Utimate OVA'sını çıktığı sene izlemiştim ama o zamanlar bazı olayları ve karakterleri anlayamamıştım, yeterince konsantre olmayı beceremedim sanırım. Birkaç hafta önce baştan sona tekrar izledim, bazı şeyler kafamda yeni oturdu açıkçası, özellikle Milenyum Ordusu'yla yaptığı son dövüşten sonra olanlar kafamda yeni netlik kazandı.

Alucard, son 100 yıldır avladığı vampirlerden, özellikle de amaçsızca insan öldürenlerden son derece tiksindiğini söylemiştir.
Alucard'ın Güney Amerika ziyaretinde masumları öldürmekten çekinmemesi dikkat çeken bir durumdu, buna karşılık sebepsiz yere ölüm saçanları yok etmeye odaklanmış bir karakteri var. Çok ilgi çekici bir kişiliği var gerçekten, "kahraman" ya da "villain" kategorisine sokmak çok zor, belki "anti-hero" olabilir.🤔 Öte yandan Hellsing Organizasyonu cephesinde dövüşmesi için zorlanmasaydı villain olarak tarihe imza atacağı da bir gerçekti doğrusu.😄

Alucard bu formundayken, omuzlarının hemen altına kadar uzanan düz siyah saçlara sahip, minyon ve ince bir adam olur.
Lolicard formu bile çok karizmatikti, Walter sayesinde görebildik.:sapkali:

Seri ilerledikçe ikilinin ilişkisi daha da büyümüş ve birbirleriyle savaşmak için yaşar hale gelmişlerdir Anderson, serinin sonlarına doğru Alucard'a karşı koyabilmek "Tanrının Canavarı"na dönüşmüş, ancak yine de Alucard'a yenilmiştir. Alucard insan olduğu ve buna rağmen kendisine karşı mücadele etmeye çalıştığı için Anderson'a saygı duyduğundan, onun kendini bir canavara dönüştürmesine çok sinirlenmiş, hatta ağlamıştır. Anderson ile ona ağlamamasını söyleyerek "Amen" demiş ve ardından gülümseyerek ölmüştür. Alucard da ezeli rakibinin son sözünü tekrarlamış ve ona veda etmiştir.
Anderson reisin dediği gibi, bunlar uzun zaman önce ölmüş ve canavara dönüşmüş bir çocuğun gözyaşlarıydı...
2 ezeli düşman ve dost arasındaki veda sahnesi etkileyiciydi cidden. Bu cümleyi İngilizce dublajda "See you, in hell." olarak değiştirmeleri yanlış olmuş bu arada, Japonca dublajda açık bir şekilde "Limbo" diyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık