seyrettiğinde beni anlıycaksın neyse konuyu dağıtmayalım smoker kun bir ricam daha var seras ı da ekleyebilrmisin bueaya bence oda çook önemli karakterlerden biri içimden bir ses alucard ın kanını içicekmiş ibime geliyor
Sağ ol. Boş karakterlere harcayacak zamanımız yok. Baba adamlar daha önemlidir.yüzbaşıyıda unutma......... benim favorim oydu............
smoker senin çeviriler süper oluyo tmm zamanında ve iyi olanı çekip alıyosun....
Kazıklı Voyvoda'nın oğlu değil, direkt Kazıklı Voyvoda'nın kendisi. Rivayete göre öldüğünden emin olmak için kesilmiş kafası İstanbul'a getirilip 40 gün kazığa çakılı olarak bekletilmiş.eline sağlık üstad ve kazıklı voyvodanın oğlu olduğunu bilmiyordum ilgi alanlarımdan biridir fatihe yamuklarından sonra kendi elleri ile kafasını uçurmuştur + bir rivayete göre fsm nin kan kardeşi
Doğru, diğer vampirlerden daha üstünmüş. Yanlış çevirmişim.Mükemmelsin
Çok baba bir karakter...Ancak yanlış anlamazsan birşey söyleyeceğim.
Ova 7 de Seras'da kendini yeniledi...
Yenileme : Alucard'ın kendisini yenileme özelliği diğer vampirlerde yoktur. Hellsing'de yapılan deneyler sayesinde bu yenileme tekniğinin daha ileri seviyelere ulaştığı sanılmaktadır. Alucard bir kan havuzunun içinde kendisini daha hızlı iyileştirir.