Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Alice in Borderland (2020-)

Bu seri hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Mangasını okurum sadece

Kullanılan: 0 0.0%
  • Mangasını okudum

• Mangasını okudum, hatta ve hatta diziyi çoktan yedim süpürdüm

• Kullanılan toplam oy
    8
Yeni bitirdim, ben bayağı beğendim. Prodüksiyonu kaliteliydi, iyi para harcanmış belli. Konu ve genel olarak oyunculuklar da iyiydi, göze batan yoktu bence. Tek sorun bazen oyunları ve karakterlerin yapacaklarını kolay tahmin edebiliyor olmamız. Sonuna kadar diyorsun yok ya öyle değildir, ama sonunda cidden öyle çıkıyor. Tabi yanıltmak için de uğraştıkları için beğendim, olmuş. Öneririm.
Bazı yerlerinde beklenti farklılaşmaya başlıyor. Sonra o beklentin de sarsılıyor. Bu diziden bunu beklemiyordum açıkçası. Hele 3. bölüm...

Squid Game yorumlarında sürekli bu diziden de bahsedildiğini görüyordum. Bugün oturup ilk dört bölümünü izledim bayağı iyi. Zaten manga uyarlamasıymış sanırım kolay kolay bozacak gibi de durmuyor. Öneririm bir ara göz atarsın. Ben de ilk fırsatta devam edicem hızlıca @Sodex

2 sezonu da izledim. Squid Game gibi o da eh iştelik. Koreli ve Japonların oyunculukları bize pek doğal gelmediği için ötesi zor olur zaten. Ama 3. sezonu da izlerim. Bakalım konuyu nasıl ilerleticekler.

Son düzenleme:
Squid Game yorumlarında sürekli bu diziden de bahsedildiğini görüyordum. Bugün oturup ilk dört bölümünü izledim bayağı iyi. Zaten manga uyarlamasıymış sanırım kolay kolay bozacak gibi de durmuyor. Öneririm bir ara göz atarsın. Ben de ilk fırsatta devam edicem hızlıca @Sodex
Görmüştüm bu diziyi beğendiysen bir ara bakmayı düşünüyorum.

Görmüştüm bu diziyi beğendiysen bir ara bakmayı düşünüyorum.
İki sezonu da bitirince yazarım demiştim bitirmişken taze taze yazayım.

Eksileri
*Bu bir manga uyarlaması. Japon mangakalar da malum beklentiyi yükseltip yükseltip finalde batırması ile meşhur. Final konusunda çok beklentin olmasın.

*yine manga uyarlaması olduğu için bazı sahneler gereksiz yere dramatik ve çok uzatılmış. Bazı manga klişeleri de çok var. Mangada okurken batmaz bunlar ama dizi izlerken batıyor.

*Çok fazla gereksiz çıplaklık var. Netflix'in işi olduğunu sanmıyorum kesin mangaka mangasında da böyle çizmiştir :s

Artıları
*squid game'e kıyasla oyunlar çok daha komplike ve çok daha sürükleyici. Oyunlar üzerinde bayağı kafa patlatılmış

* Adam harcama konusunda elini korkak alıştırmıyor dizi. Ben oyun ve kan görmek istiyorum ekstradan beklentim yok diyorsan sevebilirsin.

*ilk sezonu aşırı iyi. Eleştirdiğim çoğu nokta ikinci sezonda yer alıyor.

İkinci sezon sonunda manganın final yaptığı noktaya geliyor dizi. Üçüncü sezonu da gelecekmiş ama orada ne işlerler bilmiyorum bakalım.

Çerezlik niyetine izleyebilirsin kısacası :s

İki sezonu da bitirince yazarım demiştim bitirmişken taze taze yazayım.

Eksileri
*Bu bir manga uyarlaması. Japon mangakalar da malum beklentiyi yükseltip yükseltip finalde batırması ile meşhur. Final konusunda çok beklentin olmasın.

*yine manga uyarlaması olduğu için bazı sahneler gereksiz yere dramatik ve çok uzatılmış. Bazı manga klişeleri de çok var. Mangada okurken batmaz bunlar ama dizi izlerken batıyor.

*Çok fazla gereksiz çıplaklık var. Netflix'in işi olduğunu sanmıyorum kesin mangaka mangasında da böyle çizmiştir :s

Artıları
*squid game'e kıyasla oyunlar çok daha komplike ve çok daha sürükleyici. Oyunlar üzerinde bayağı kafa patlatılmış

* Adam harcama konusunda elini korkak alıştırmıyor dizi. Ben oyun ve kan görmek istiyorum ekstradan beklentim yok diyorsan sevebilirsin.

*ilk sezonu aşırı iyi. Eleştirdiğim çoğu nokta ikinci sezonda yer alıyor.

İkinci sezon sonunda manganın final yaptığı noktaya geliyor dizi. Üçüncü sezonu da gelecekmiş ama orada ne işlerler bilmiyorum bakalım.

Çerezlik niyetine izleyebilirsin kısacası :s
İkinci sezon çok büyük hayal kırıklığı olmuştu bende. Mangada çalışan sistem dizide de çalışır diye beklemişler🤦‍♀️🤦‍♂️. Farklı medyumlar arası geçişte kaynak esere bağlılık illüzyonu(hıyarlığı) ve japon yönetmen bir araya gelince kaçınılmaz olmuş o ikinci sezon..

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık