Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Alice in Borderland (2020-)

Bu seri hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Kullanılan toplam oy
    10
Sonu Araf'a bağlanmış herhangi bir gizem temalı işe saygı duyma ihtimalim yok

Sonunu başından bilsem izleme zahmetine girmezdim. Şu müzik ateşti ama;

Yok emmiler... Bazı kısımları beni çok yoruyor. İzleyemiyorum.
1.25, 1.5 hızında izle arada sıra +10 sn falan da yapabilirsin, en azından ben böyle yaptım.
Diziye emek harcamışlar haklarını yemeyelim. Kötü bi dizi değil, merak uyandırıyor, oyunlarda sıkıcı değil, sonunu böyle beklemiyordum şahsen çokta kötü bulmadım, mantık hataları var yok diyemem hatta son bölümle birlikte dahada artıyor.
Saçma bulduğum kısımların bazıları o kadar ev, otel boşken gidip sokakta çadırda yatmaları bide her oyunda sanki ilk defa oyuna girmiş gibi tepki verenler. Ama çıkarsa 3. sezonunda izlerim.

1.25, 1.5 hızında izle arada sıra +10 sn falan da yapabilirsin, en azından ben böyle yaptım.
Diziye emek harcamışlar haklarını yemeyelim. Kötü bi dizi değil, merak uyandırıyor, oyunlarda sıkıcı değil, sonunu böyle beklemiyordum şahsen çokta kötü bulmadım, mantık hataları var yok diyemem hatta son bölümle birlikte dahada artıyor.
Saçma bulduğum kısımların bazıları o kadar ev, otel boşken gidip sokakta çadırda yatmaları bide her oyunda sanki ilk defa oyuna girmiş gibi tepki verenler. Ama çıkarsa 3. sezonunda izlerim.
Oyun kısımlar akıyor ama oyun dışı muhabbetleri beni pek çekmiyor. Biraz daha devam edeceğim bakalım.

Bazı ölüm kalım oyunları dizide çok iyi ve acımasızcaydı Squid Game’den bu anlamda çok daha iyi.Bunu bitirip sevene şunu önereyim mini dizi gibi birşey bu da çok sürükleyici Platform filmine benziyor biraz.The 8show ingilizcesi.Ben tesadüfen görmüştüm yoksa haberim olmayacaktı. https://m.imdb.com/title/tt30423279/
Öneri için teşekkürler, daha önceden hiç duymamıştım bu diziyi, 4 bölüm izler yarın devam demiştim ama tek seferde bitirdim, sürükleyici bir diziydi. Burada arkadaş özetlemiş diziyi bende tavsiye ederim, izlenir.
The 8 Show’da belirli bir sürede seni belirli bir alana kapatıyorlar. Para hesabı senin izleyicileri ne kadar eğlendirdiğine bakıyor. Eğer zevk alınıyorsa süre artıyor (bu paranın da artışı demek) alınmazsa süre azalıyor. Tabii bunların eğlence anlayışı da iki dans edeyim falan değil. İnsanların birbirine düşmesiyle süre artışını 2 katına falan çıkarıyorlar. Ve içeride her şey kısıtlı. Alt-üst sınıf ayrımı var. Her şeye sahip olan 8 numarada oturan. Dolayısıyla içeride kalma süresiyle en çok parayı kazanan da o oluyor. Yiyecek-içecek 8. kata geliyor. O da insafa gelip aşağı katlara yemek verirse artık. :dd.d

Squid'in ilk sezonda öyle bilinen ünlü de yoktu dizide ama dünyayı etkisi altına aldı bir şekilde. Olabilir tabii söylediğin. Pazarlamanın önemi bu da. Alice'de listeye aldım, benim de çok karşıma çıkıyor. Bir izleyeceğim. :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık