Wg'de pone mi var?Herkeste bi pone varken direkt Wg ile savaşan Dragon'da olmaması bana thuaf gelir. Gemisinin rengini bilmiyoruz. Doğayı etkileyen bir gücü olduğunu tahmin ediyoruz. (girdabı açıklar) Yüzündeki dövmenin bir yara izini örtme olasılığı da var.
Bu sonuca nasıl vardın reis ?Wg'de pone mi var?
Wg ile savaşan Dragonda pone olmaması garip geliyorsa, wg'de ponenin olduğunu düşündüğü sonucuna varılabilir.Bu sonuca nasıl vardın reis ?
Bahsettiği wg karşıtı organizasyonlar. Yani yonkoular. Her yonkou en azından bir kere pone ile etkileşime geçmiş. Dragon'da olmaması tuhaf.Wg ile savaşan Dragonda pone olmaması garip geliyorsa, wg'de ponenin olduğunu düşündüğü sonucuna varılabilir.
Bahsettiği wg karşıtı organizasyonlar. Yani yonkoular. Her yonkou en azından bir kere pone ile etkileşime geçmiş. Dragon'da olmaması tuhaf. Wg ile bağlantısını hala çözemedim![]()
Doğru olma ihtimali yüksek şu an. Skywalker Ballon d’Or için adaylığı haketti ilk söyleyen o olmuş Ballon d’Or alabilir.Xebec çıksa şaşırmam. Girdaptan dolayı meyveden ziyade gemisinde balıkadam olan birini bekliyorum. Gaban eski tayfa bağı nedeniyle bu profile uygun. Gönlüm Jaguar D Saul diyor. Bilemedim.