10 tane adam saymış zaten biri çıkacaktı seride kaç kişi var sanki, abart abartDoğru olma ihtimali yüksek şu an. Skywalker Ballon d’Or için adaylığı haketti ilk söyleyen o olmuş Ballon d’Or alabilir.![]()

10 tane adam saymış zaten biri çıkacaktı seride kaç kişi var sanki, abart abartDoğru olma ihtimali yüksek şu an. Skywalker Ballon d’Or için adaylığı haketti ilk söyleyen o olmuş Ballon d’Or alabilir.![]()
Gönlüm Saul’da demesini geleceği gören kenbunshoku hakisine bağladım birde çok hızlı olduğu için Ballon d’Or u kapabilir.10 tane adam saymış zaten biri çıkacaktı seride kaç kişi var sanki, abart abart![]()
Hem geleceği görüyor hem de çok hızlı ulan bir de 61'i olsaydı direkt goat derdikGönlüm Saul’da demesini geleceği gören kenbunshoku hakisine bağladım birde hızlı olduğu için Ballon d’Or u kapabilir.![]()
Yaylım ateşi yapmışımDoğru olma ihtimali yüksek şu an. Skywalker Ballon d’Or için adaylığı haketti ilk söyleyen o olmuş Ballon d’Or alabilir.![]()
İyi sallamışsın da yani Saul ne alaka nereden geldi aklına ki bence seriye artı değer katan bir şey değil yaşaması.Yaylım ateşi yapmışım![]()
Buzun içinde buster call ateşine yakalandığı için yanıklarla ortada kalması muhtemel geldi bana. Adında D. olan bir devin rütbesini de göz önüne alınca kurtulması olağan. Ohara'nın iradesinin yaşamasına yardımcı oldu zaten. D. misyonu aktif.İyi sallamışsın da yani Saul ne alaka nereden geldi aklına ki bence seriye artı değer katan bir şey değil yaşaması.