Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Akainu Korsan Olsaydı

Akainu korsan olsaydı, hangi seviyede olurdu?

• Kullanılan toplam oy
    296
Işıkta avantajlı gibi magmaya sonuçta kizaru bomba patlamalarından ateşten etkilenmiyor aslında çölde croco Akainuya üstünlük sağlayabilir.
Akainu Croc'u Odunla döver :) Çölde falan fark etmez bi Akainu'nun fiziki kuvvetine bak birde Croc'un Tek Hamlelik hakkı var, yedimi sağlam bi tane daha İflah olmaz :D

Akainu Croc'u Odunla döver :) Çölde falan fark etmez bi Akainu'nun fiziki kuvvetine bak birde Croc'un Tek Hamlelik hakkı var, yedimi sağlam bi tane daha İflah olmaz :D
Belki bir ihtimal diyorum kaç gündür psikolojim bozuk dolaşıyorum Akainuyu yenebilcek adamların arşivini yapacam bir tek shanksı ve garpı koyabildim dragonuda koydum gerisini koymak istesemde vicdanım yer vermiyor.:hmm:

Belki bir ihtimal diyorum kaç gündür psikolojim bozuk dolaşıyorum Akainuyu yenebilcek adamların arşivini yapacam bir tek shanksı ve garpı koyabildim dragonuda koydum gerisini koymak istesemde vicdanım yer vermiyor.:hmm:
Wtf iyi yazmış aslında Akainu korsan olsa Roger yada WB harçardı Akainu'yu bunların dışında Shanks'ın bile başını büyümeden Ezerdi, insanlıktan çıkmış yaratık. Akainu yakaladımı BB gibi çizikle bırakmaz derinlere iner...

Çok büyütüyorsuz Akainu'yu. Croco'yu Luffy'e ezdirdiler, onun için hor görüyorsunuz, haki farkı olmasa pataklar Akainu'yu..:). Adamın herkese gideri var tırsmıyo kimseden. Tayfası bile yokken Beyaz Sakal'a saldırıyor(Adamın bütün kuvvetleride ordayken.). Yanında tayfası olan Bb ile arkasında marine olan Akainu ise shanks'ten tırsıyor. Croco Dof'a köpek gibi davranıyor, biliyorsunuz konuşmalarını. Mihawk'a kendine dikkat et diyor. Ezmeyin adamı bu kadar. Akainu karargâhı yeni dünyaya taşımışmış... Sanki gidipte tek başına oturuyordu orda. Kizaru ise herşeyiyle bir fenemon zaten. Ona diyecek bişeyim yok..:)

akala

Abartmayın Beyazsakal karşısında 72 yaşında hasta ve göğsünden yaralı şekilde çıktı. Canavar olarak adlandırılmak gerekirse Beyazsakaldır. Arc boyunca Beyazsakal kadar uğraşılan bir adam yoktu. Hemen hemen herkesi karşıladı. O hali ile bunları yapabiliyorsa.
Tayfasından sağlam bir adam beklerdim. Marco ve joz yeteneklerine rağmen hemen hemen hiç bir şey yapamadılar ki yeni dünyada karasakal işlerini bitirse yeridir. Kılıç ustası vista mihawk tarafından övülse de bekleneni seride hiç göstermedi.
Herneyse Beyazsakalın tayfasının kötü olması ve kendisinin zor durumda olması marinenin üstün gösterilmesi bize roger ve garpın gerçek gücünü saklandığını göstermekten başka bir şey olduğunu sanmıyorum.
Logia olarak akainu ve aokijinin dayanıklılığına bir şey diyemem. Ayriyeten arctaki beyazsakalın 22 yıl önceki Roger'a karşı ayakta kalan olarak değişşeydi çok şey değişirdi.
- Akainu konusuna gelirsek Hodynin durumunun korsan hali gibi bir şüphe oluşturuyor. Korsanlardan nefret etmesini lufynin haydutlardan nefret etmesi gibi görerek akainunun sağlam bir boss olacağı inancındayım.

Keşke Akainu reyiz şu mesajları okuyup adaleti estirseydi şu forumda :of: Korsan olacağına kendini suda boğardı diyorum ben ezik gibi gidip korsan mı olacaktı :artiz:

Edit: Kimse bahsetmemiş ama Akainu şu an filo amireli :artiz:

Akainu adam gibi tayfa toplarsa 1 sene içerisinde yonkou olurdu bu konuda iddialıyım.Yonkou'lar içerisinde wb en güçlü olduğuna göre(boşuna dünya'nın en güçlü adamı denmiyor)ve akainu bu adamın bütün saldırılarına dayanıp sonradan bb'nin peşine düşüyorsa kimse demesin akainu yonkou gücünde falan değil.

Bazı arkadaşların yanlış ele aldığı bir konu var.
Yonkou olmak için tüm tayfa gücü ile toplamı ele almak lazım.
Yok Bb ondan kaçtı bundan kaçtı falan deniliyor. Bb sadece kendi gücü olarak kaçtığı adamlardan güçsüz olabilir ama tayfasında çok fazla güçlü adamı olduğundan bu açığı toplamda kapatıp yonkou olabilir.
Şöyle de düşünebilirsiniz.
Shanks 80
Bb 60
Güçleri böyle olsun. Teke tekte kaçması normal olur. Shanksın tayfasının gücü 100 p, Bb'nin tayfasının gücü de 120p olursa, Bb geri kalma avantajını tayfasıyla kapatabilir.
Bir yonkou kaptanıyla savaşmadan kaçtı diye yonkou olamayacak anlamı güdmeyin. Yonkou olma için toplam gücünüzün fazla olması lazım. Toplamda çok güçlü bir ekibiniz varsa yonkou olabilirsiniz.
Yonkou kaptanlarının güçlerindede farklılıklar var. wb=100, shanks=90, kaido =85, big mam=80, bb=80 diyelim.
Bunlar dengeyi korumak için tayfalarının da ters orantıda güç değerlerini sahip olduklarını düşünebiliriz.

Burada Akainu için de bu durumları ele alabiliriz. Wb' yenildi diye olamaz diyemezsiniz. Wb' nin tayfasından çok daha güçlü bir tayfa kurarsa diğer 3 koltuktan birini alabilir. Bakınız Bb. Adam kendine çok güçlü bir tayfa kurdu ve bu şekilde o koltuğu aldı.
Yonkou olmak için bireysel güçten çok toplam gücün önemi var. Toplam gücünüz çok fazla ise bir yonkou' yu devirebilirsiniz. Bakınız; Wb vs Bb korsanları, Bb korsanları Wb gibi bir yonkou kaptanını yendi.
İllaki tüm korsanlar adil bir dövüş olsun diye teke tek savaşa girmez. Bazıları ben korsanım der, kurala falan ihtiyacı yok, sülalece dalarız der.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık