Ben wg nin bu amiralleri özel seçtiğini düşünüyorum.Sıradan insanlardan yetişmiş olmaktan ziyade kendilerine has karanlık birer geçmişleri olabileceğini düşünüyorum.Fisher Tiger flashbackinde Kizarunun şüpheli gösterilmesi gibi.
Akainuda deli manyak derecede hayvani saf güç var.Adam en üstün meyve, logia.Sıradan bir logia da değil en iyilerinden.B.haki ve K.Hakide hayvani derecede masterlaşmış vede hakili saldıralara karşı önlemi var.Zekasıda oldukça iyi odunun değil.Çok iyi spekülasyon ve manipülasyon yapıyor
.Filo Amiralliğini tamamiyle hakediyor.WB(bu adamı hesaba katmaya ve karşılaştırmalarda kullanmaya gerek yok farklı boyutta adamın gücü) hariç diğer yonkoulardan(shankstan şüpheliyim ama oda dahil bence) teke tekte üstündür.İki senede marineyi reforme edip askerler vahşileştirmiştir bence.
Bence WB isteseydi savaşta Akainuyu rahatlıkla öldürebilirdi.Arkadaş adam çok duygusal biri.O adayı ikiye bölen yumruğu aslında adayı ikiye bölüp adamlarının kaçmasını sağlama amaçlı attı.Bence orada daha etkili bir vuruşla akainuyu
öldürebilirdi.Savaşta ne zaman kalbi teklese Akainu gelir ya Kizaru bulaşır.Adam akıllı hiçbiri sırnaşamaz bile WBye normal adil şartlarda.
Eğer korsan olsaydı şu haliyle yonkou üstü birşey varolmuş olsaydı onu derdim ama yonkou olurdu heralde.
(tayfayı kastedersek bir halt olmaz nerede bu adamda nakaması için birşeyler yapmak bırakır gider yaralı olanı yolda)