Üye silindi 6810
Bitiremezdi 1 yılda bitirmezdi bence hikayesel anlatım olarak ooldu bittiye getirirse biterdi tabi.1 yıl günümüz zamanıyla. Oda kendisi için 1 yılda seriyi bitirirdim diyor. Seri başlayalı 20 yıl oldu.
Bitiremezdi 1 yılda bitirmezdi bence hikayesel anlatım olarak ooldu bittiye getirirse biterdi tabi.1 yıl günümüz zamanıyla. Oda kendisi için 1 yılda seriyi bitirirdim diyor. Seri başlayalı 20 yıl oldu.
Yok ifade doğrudur ona lafım yok. En azından 5 sene sürerdi yine. Bitiremez bu Oda. Akainu ile ilgili yorumumu ise üstte yaptım.Bence de 1 senede bitirmezdi ama böyle demiş. Ben bunu Japonca bilen birisine sormuştum, seriyi 1 yılda bitirirdi demişti. Zaten sandman de öyle çevirmiş.
Seri One Punch Man'a dönüşürdü valla. Tekler geçerdi Akainu Paşa.1 yıl günümüz zamanıyla. Oda kendisi için 1 yılda seriyi bitirirdim diyor. Seri başlayalı 20 yıl oldu.
Teach kendine Yonko değil Amiral dedirttiriyor.Kaido ve BM'nin Akainu reisi öldüreyemecekleri kesinleşti. Shanks hiç girişmez bu işe zaten. Teach haricinde rakibi yok. O da tam gelişene kadar çoktan KK olur reis.