Akainu ana karakter olunca otomatik olarak plot armor da ekleniyor. Konuda ana karakter değil, plot armor'u da yok. :dOda Akainu ana karakter olsa seri 1 senede biterdi diyerek cevabı verdi bence.
Akainu ana karakter olunca otomatik olarak plot armor da ekleniyor. Konuda ana karakter değil, plot armor'u da yok. :dOda Akainu ana karakter olsa seri 1 senede biterdi diyerek cevabı verdi bence.
İşin plot armor kısmı da var ama ana karakter olunca. Orası hala tartışmalo birazDoğru diyorsun, konu neden halen açık acaba? Oda cevabı vermişti zaten, konu kapanabilir, bir amacı kalmadı.
Ana karakter Akainu gücünde olsa seri bir yılda biter demiş.Direk güce vurgu var.Akainu ana karakter olunca otomatik olarak plot armor da ekleniyor. Konuda ana karakter değil, plot armor'u da yok. :d
Zaman atlamasından önceki macera 6 ay falan. Zaman atlamasından sonra 1 ay geçti mi belli değil.Oda Akainu ana karakter olsa seri 1 senede biterdi diyerek cevabı verdi bence.
Evet biliyorum şerh koyduğumu belirten cevap yazdım arada.Akainu ana karakter olunca otomatik olarak plot armor da ekleniyor. Konuda ana karakter değil, plot armor'u da yok. :d
1 yıl günümüz zamanıyla. Oda kendisi için 1 yılda seriyi bitirirdim diyor. Seri başlayalı 20 yıl oldu.Zaman atlamasından önceki macera 6 ay falan. Zaman atlamasından sonra 1 ay geçti mi belli değil.
Akainu’ya 1 yıl vermesi normal. Ankette “ana karakter olsaydı” değil “korsan olsaydı ne olurdu” denmiş.
Oda'yı gram tanıdıysam bitiremezdi.1 yıl günümüz zamanıyla. Oda kendisi için 1 yılda seriyi bitirirdim diyor. Seri başlayalı 20 yıl oldu.
Bence de 1 senede bitirmezdi ama böyle demiş. Ben bunu Japonca bilen birisine sormuştum, seriyi 1 yılda bitirirdi demişti. Zaten sandman de öyle çevirmiş.Oda'yı gram tanıdıysam bitiremezdi.