Aiden 19 Eyl 2020 #423 Vintage Culture dedi ki: KK tabii ki de Genişletmek için tıkla ... Çok mantıklı yorumlar yapıyorsun, o yüzden seni takip ediyorum. Doğru yoldasın
Vintage Culture dedi ki: KK tabii ki de Genişletmek için tıkla ... Çok mantıklı yorumlar yapıyorsun, o yüzden seni takip ediyorum. Doğru yoldasın
Chris 19 Eyl 2020 #425 Tek başına korsan kral olunmuyor. Bu yüzden sağlam bir tayfa lazım. Bu adam bulur muydu? Tabiki de bulurdu. O yüzden KK diyorum.
Tek başına korsan kral olunmuyor. Bu yüzden sağlam bir tayfa lazım. Bu adam bulur muydu? Tabiki de bulurdu. O yüzden KK diyorum.
Hidalg0 19 Eyl 2020 #428 Wb vurur kafasına gönderirdi. İmpel dawn'dan kaçan korsanlar kevanına katılır, o hırsla tektar KK olcam diyip, adı bilinmeyen bir ada da bu sefer de Luffy vururdu. Son düzenleme: 20 Eyl 2020
Wb vurur kafasına gönderirdi. İmpel dawn'dan kaçan korsanlar kevanına katılır, o hırsla tektar KK olcam diyip, adı bilinmeyen bir ada da bu sefer de Luffy vururdu.
Nervous 19 Eyl 2020 #430 Yonkou olurdu. Adam filo amirali, yonkouların filo amiralinden güçlü olduğunu düşünün, gelen geçen tokatlar dünya hükümetini. Son düzenleme: 19 Eyl 2020
Yonkou olurdu. Adam filo amirali, yonkouların filo amiralinden güçlü olduğunu düşünün, gelen geçen tokatlar dünya hükümetini.