Mihowk'un adasını alamaz.
Vampiri Akainu'ya yediren 44 kişiyle görüşeceğizMihowk'un adasını alamaz.
+1 Babun reyizler Mihawk'ı korur.Vampiri Akainu'ya yediren 44 kişiyle görüşeceğiz
Shanks isteseydi Akainu'nun yumruğunu durdurmak yerine kafasını alabilirdi. İşte bu kadar basit Akainu'yu yenmek. Ruhu bile duymaz garibin. Kakası Mihawk için de işler kolay gider.+1 Babun reyizler Mihawk'ı korur.
Sakazuki Bellamy mi kardeş tek hamlede öldürdün adamı.Shanks isteseydi Akainu'nun yumruğunu durdurmak yerine kafasını alabilirdi. İşte bu kadar basit Akainu'yu yenmek. Ruhu bile duymaz garibin. Kakası Mihawk için de işler kolay gider.
Kılıç Ustası her zaman vs'ye 1-0 önden baslar kuralini unutmuşsunSakazuki Bellamy mi kardeş tek hamlede öldürdün adamı.
Tamam bence de Shanks Sakazuki'yi yener ama öyle tek hamle falan hayal yani.Kılıç Ustası her zaman vs'ye 1-0 önden baslar kuralini unutmuşsun
Ben öyle bir şey iddia etmedim hocam. %7500 oranla Kilic Usta'larinin alma payini soyledim.(O uyemizin )Tamam bence de Shanks Sakazuki'yi yener ama öyle tek hamle falan hayal yani.
Benlik bir şey yok. Olabilirdi ama olmadı. Neden olmadığı da belliSakazuki Bellamy mi kardeş tek hamlede öldürdün adamı.