Değil.Mihawk kalitelisinden bir yonkou değil miydi?
Mihawk yonkou ise Akainu Yonkou+'dır.
Değil.Mihawk kalitelisinden bir yonkou değil miydi?
Mihawk yonkou ise Akainu Yonkou+'dır.
En iyi kılıç ustası ünvani?!!Değil.
Ee?En iyi kılıç ustası ünvani?!!
Yazayım dedim öylesine Mihawk'ı kurtarmak için.
Kurtarmaz.Yazayım dedim öylesine Mihawk'ı kurtarmak için.
Ee Zoro(yine çıkti karşıma Zoro)'nun geleceği maks seviye değil mi bu? Ee hani Zoro seri sonu Yonkou?Kurtarmaz.
Kim dedi onu?Ee Zoro(yine çıkti karşıma Zoro)'nun geleceği maks seviye değil mi bu? Ee hani Zoro seri sonu Yonkou?
Zoro Mihawk'dan güçlü olacak onla aynı seviye olmayacak.O yüzden Mihawk'ın yonko seviyesi çıkmasına da gerek yok.Ee Zoro(yine çıkti karşıma Zoro)'nun geleceği maks seviye değil mi bu? Ee hani Zoro seri sonu Yonkou?
Bu itibariyle Zoro Yonkou+ olup Luffy'e eşdeğer olacak. Desene ben kaybettim ve Zoro=Luffy'ciler kazandı bu maçiKim dedi onu?
Haydi bunu isteyenlerin hayalleri gerçek oldu ve Zoro seri sonu yonkou seviyesine geldi -sanmıyorum ama- Mihawkı geçmiş bi Zoro olacak zaten o.
İkisi de yanılgıdır. Seri sonu başa baş bi savaşta amiral yener işte belki, odur Zoronun azami geleceği nokta.Bu itibariyle Zoro Yonkou+ olup Luffy'e eşdeğer olacak. Desene ben kaybettim ve Zoro=Luffy'ciler kazandı bu maçi
Şaka bir yana ciddi anlamda genel düşünüş(ben dusunmuyorum)böyle. Mihawk yonkou Zoro seri sonu yonkou.