Babasını dövdü mü Sanji? Animede pek öyle değildi. Mangada daha mı farklı?Bunların liderini Sanji dövüyordu ki araya girdiler. Çok low bence Germa.
Babasını dövdü mü Sanji? Animede pek öyle değildi. Mangada daha mı farklı?Bunların liderini Sanji dövüyordu ki araya girdiler. Çok low bence Germa.
Olabilir tabii de Ace'te haki vardı demez bence Oda. Yine de kesin bir şey diyemem tabii.Farkı şu: Luffy, h.haki kullandığında ne olduğunu bilmiyor. Sonrasında da anlamıyor. Ace'in anlamaması için daha fazla sebep var. Tek adama etrafta kimse yokken kullanıyor. Ve yanan ateşin derdine düşmüş. Bu yüzden bana mantıklı geldi.
Germa 66 >> Doflamingo Family bencede ama Pica hariç diyorum. İchiji, Vergo'yu falan Oven'a yaptığı gibi lazerleyip içinden geçebilir kutu kola kıyafetiyle.Doflamingo family olarak söylemedim rikulu düz krallık olarak. Yoksa dof family vinsmoke'ları alır ama aileden de dof'u cıkartırsan onların da pek numarası yok.
Tam olarak dövmedi. Ancak tam dövmeye başlarken araya insan kalkanları giriyor.Babasını dövdü mü Sanji? Animede pek öyle değildi. Mangada daha mı farklı?
Kaçıncı bölüm acaba? Bakmak istiyorum da.Tam olarak dövmedi. Ancak tam dövmeye başlarken araya insan kalkanları giriyor.
İşte Magellan dar alan içerisinde ne kadar güçlüyse picada kendi alanı içerisinde o kadar güç kazanıyor ama boyutsal büyüklük üstünlük sağlamıyor bence germa yonkou bölgesinde yonkou adamlarına karşı direndi dövüştü hep. Picanın goleminin o kadar problem yatacağını ben düşünmüyorum germaya hepsi insan üstü özel yapım cocuklar koydukları taşı inletirler vinç olarak yeşilli koydukça koyar. Yerlerini illaki tespit edecek hakiye de sahiptirler.Germa 66 >> Doflamingo Family bencede ama Pica hariç diyorum. İchiji, Vergo'yu falan Oven'a yaptığı gibi lazerleyip içinden geçebilir kutu kola kıyafetiyle.
Ama devasa Pica sütununu yenebileceklerini sanmıyorum, hiçbirinin Zoro kadar etkili bir saldırısı yok çünkü görünen. Zoro bile Orlumbus'un fırlatmasıyla yanına yaklaşıp alabildi Pica'yı, bu adamların yıkım gücü yetersiz Pica için. Chinjao'nun matkap kafası deldi adam tekrardan kendini inşa etti, Elizabello'dan hafif siklet kral yumruğu yedi gene hemen inşa etti, germa'nın saldırıları Chinjao ve Elizabello'nun saldırıları kadar bile etkili olmayabilir. Taşları yoketseler dahi geri inşa ediyor adam sütunu hemen. Bir vuruşuyla büyük bir kasabayı yok ediyor. En son Chinjao falan yuvarlanıyordu o devasa etki karşısında, Sai bile taşların arasında sıkışmıştı.
833. manga sayısı. 832de dövüş yok ancak en sonda konuşma var onu söyleyeyim.Kaçıncı bölüm acaba? Bakmak istiyorum da.
Katılıyorum, olabilir bu. Oden olsa Wano'ya oy kullanmazdım.Oden'li bir Wano imparator oluşumu gücündedir.
B.haki değil meyve gücü farkından magma ateşi eritti diyordu akainu.Mf'yi çok baz almamalı. Mf'de Ace ile Akainu'nun b.hakisi denk çıktı. Ace elim yandı dedi, acımıyordu.