Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Adı Hatırlanamayan Filmler

Evet bir şerlere bakıyordum aklıma geldi googlladım aradım bulamadım arkadaşlar
film bir martial art filmi , filmde farklı alanlarda uzman dövüşçüler kaçırılıp bir soyunma odasına konmuş
sırayla dövüştürülüyorlar galiba ölümcül,
özellikle 1 dövüşçüyü çok iyi hatırlıyorum adam oturarak dövüşüyor bildiğin bağdaş kurmuş şekilde arkadaş o 90ların kafes dövüşü temalı onlarca filmine baktım bunu bulamadım

film bir martial art filmi , filmde farklı alanlarda uzman dövüşçüler kaçırılıp bir soyunma odasına konmuş
özellikle 1 dövüşçüyü çok iyi hatırlıyorum adam oturarak dövüşüyor bildiğin bağdaş kurmuş şekilde arkadaş o 90ların kafes dövüşü temalı onlarca filmine baktım bunu bulamadım
Ai ile aratınca çıkan filmler çok feci yalnız.xD

American Samurai 1992, Bloodfist II (1990),Kickboxer 4: The Aggressor (1994) bunlardan biri mi? Daha önce bakmış mıydın bunlara?

adını yada konusunu hatırlayamadığım, tahminimce 30 yıl kadar önce tvde denk geldiğim bir yeşilçam filmi. filmden hatırladığım tek kare, filmin sonlarına doğru bir gardrobun kapısını açıyorlar ve gardırobun içinden çıplak kadın cesedi çıkıyor. konusuyla ilgili, ilk tahminim kötü adamlar kaçarken bir villaya falan sığınıyorlar ve villadaki yatak odasındaki dolapta kadın cesedini buluyorlar. ikinci tahminim kötü adamlar girdikleri evdeki kadını öldürüp dolaba saklıyor ve ordan ayrılıyorlar, peşlerindeki adamlar dolabı açıp ölü kadını buluyor. üçüncü ihtimal iki adam ve bir kadın uzun bir yolculuk yapıyor, kadın otostopla gruba sonradan katılmışta olabilir. yolda orman/dere kenarında durup kamp yapıyor, piknik tarzı yemek falan yiyorlar, yolculuğun sonunda kadını öldürüp dolaba koyuyorlar. google'dan falan baktım ama eğer açık saçık bir sahne ise çoktan kesmişlerdir o kısımı, dolayısıyla, tv'de izlemeyenlerin internetteki versiyonlarla bulabilmesi zor gibime geliyor. çocukken izleyip travma yaratacak cinsten bir film sanırım. belki izleyen başkaları da vardır. kadın büyük ihtimalle sarı saçlı.

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık