Primer?Zamanda geriye gittikleri bir makine yapmıştı iki arkadaş. Burunları mı ne kanıyordu geri gelince. Kulakları da olabilir. Eski bir şeydi adı aklıma gelmedi.
Primer?Zamanda geriye gittikleri bir makine yapmıştı iki arkadaş. Burunları mı ne kanıyordu geri gelince. Kulakları da olabilir. Eski bir şeydi adı aklıma gelmedi.
Çok teşekkür ederim. Hala anladım nasıl gidip geldiklerini. Garip bir sistemdi sanki.Primer?
İzlemediğim için verebilecek bir cevabım yok ne yazık ki.Çok teşekkür ederim. Hala anladım nasıl gidip geldiklerini. Garip bir sistemdi sanki.
Zamanda geriye gitmeli filmleri araştırırken görmüştüm bunu. Çok karışıktı mevzular izleme isteğimi götürmüştü yaptığım araştırma.Çok teşekkür ederim. Hala anladım nasıl gidip geldiklerini. Garip bir sistemdi sanki.
Bayağı düşük bütçeli bir filmmiş. 7000 dolar. Hasılat ise 841 bin.Çok teşekkür ederim. Hala anladım nasıl gidip geldiklerini. Garip bir sistemdi sanki.
Kaç yaşındasın bilmediğim için "çok küçükken" tanımına karşılık geliyor mu bilmiyorum ama Google'layınca Before I Wake çıkıyor.12-13 yaşlarında psikolojisi bozuk bir çocuk vardı. Çocuğun hayal ettiği her şey gerçekleşiyordu. Ailesi çocuğu psikiyatriste falan götürüyordu. Çünkü çocuk sürekli kötü şeyler hayal ediyordu. Hatta bir sahnede dergide gördüğü cesedi hayal ediyordu, babası da koşarak gelip, elinden dergiyi alıyordu. Çocuğun hayal gücünü kısıtlamak için TV izlemesini, dergi okumasını falan engelliyorlardı. Çocuk odasından bile çıkamıyordu. Filmin sonlarına doğru ailesi de psikolojik olarak çöküyordu. Çok küçükken izlediğim halde her sahnesi aklımda hala. Vurucu bir finali vardı. O yaşta baya etkilenmiştim.
Şu siteyi konuya sabitlese birileri. Muhtemelen atılmıştır konu içerisinde de, tekrar atalım.Kaç yaşındasın bilmediğim için "çok küçükken" tanımına karşılık geliyor mu bilmiyorum ama Google'layınca Before I Wake çıkıyor.
97 doğumluyum dostum. Filmi izlediğimde 8-9 yaşında falandım. Yazdığın filmi izlemedim ama benim dediğim filmden esinlenmiş olabilirler.Kaç yaşındasın bilmediğim için "çok küçükken" tanımına karşılık geliyor mu bilmiyorum ama Google'layınca Before I Wake çıkıyor.
Çok iyi değil mi?Bayağı düşük bütçeli bir filmmiş. 7000 dolar. Hasılat ise 841 bin.