Bir film vardı star tvde çıkmıştı karı kocanın çocukları kaçırılıyordu kaçıran kişi şantaj yapıyor bu kişilere iş yaptırıyordu en sonunda koca yatağından uyandığında karısının da işin içinde olduğunun farkına varıyordu konu aşa yukarı böyleydi
Troll değil değil mi bu soru :/ Inception da sorulmaz yani :/Seneler önce Konya-Sivas arası otobüs yolculuğu yaparken izlemiş olduğum bir filmdi ama filmi oyuncuları da hayal mayel hatırlıyorum. Bi adam var çocuklarını görmesine izin vermiyorlar. Bu adam da el alemin kafasının içine girmeye başlıyor. Katman katman kafasının içine girdikçe adamın fikirlerine de müdahale etmeye başlıyorlar. Paralı askerler falan var ve bu Dünya içinde millet ne isterse eğilip bükülüyor. Venom da oynayan adam da oynuyordu galiba. Hatırlayan varsa çok iyi olur.
Baktım şu an evet bu film çok teşekkür ederim. Tekrardan izleyeceğim bu akşam.Troll değil değil mi bu soru :/ Inception da sorulmaz yani :/
Doğru. Son dakikalarını zamanında izleyememiştim, fena rahatlama geldi . Teşekkürler.The Mist olması lazım.
Rica ederim.Güzel filmdiDoğru. Son dakikalarını zamanında izleyememiştim, fena rahatlama geldi . Teşekkürler.
İzleyeli o kadar uzun süre olmuş ki çöken sisi karanlık olarak hatırlıyordum .Rica ederim.Güzel filmdi
Tekrar güncelliyorum.Bulan bilen yok muArkadaşlar umarım yardımcı olabilirsiniz
Film bir Alman filmi.Bir çiftimiz var kadın sürekli kocasının onu aldattığını düşünüyor.Şehir dışında bir çiftlik evine gideceklerken yolda bir hayvana çarpıyorlar.Kadının kocası aşçı olduğu için ölen hayvanı alıp pişiriyordu.Adam filmin sonlarına doğru karısının paranoyak hareketlerine dayanamayıp çıldırmış kavga etmişlerdi
Yine bir kadın 4 parmaklı bir doktor arıyordu bir doktora onu soruyordu ve adam böyle biri olmadığını söylüyordu.Aynı doktor uzaklaştıktan sonra bir kaza geçiriyor bir parmağını kaybediyordu.Garip bir filmdi umarım bilen çıkar
Daha önceden arayıp bunu bulunca yok ya bu değildir diyodum. Buraya sormadan önce bir kez daha araştırayım dedim attığım sahneyi görünce ikna oldum (( :Bunu biliyorum yav