@Kuroro yetiş ordan bi Oden alabilir miyiz ? Sksksjjs eli, ayağı titrer şimdi ?Tamam oluyorsa eklerim yer varmış anketi de sıfırlarız.@Kuroro evlat acısı gibi olacak ama Oden’i ekleyeceğim anketi sıfırlar mısın ?
@Kuroro yetiş ordan bi Oden alabilir miyiz ? Sksksjjs eli, ayağı titrer şimdi ?Tamam oluyorsa eklerim yer varmış anketi de sıfırlarız.@Kuroro evlat acısı gibi olacak ama Oden’i ekleyeceğim anketi sıfırlar mısın ?
Ne demeye çalışıyorsun sen şimdi Shanks'eÇocuk Shanks'tan değil.
Evli bir adamın önceliği eşi ve çocuklarıdır. Onlar için yaşar. Japonika değil, Yasopp ve Dragonu da sevmiyorum :dDaha çok küçük bir Mihawk'a benzettim ben.
Kaido da geliyordu orada. Bence Japonika diye ırkçılık yapıyorsun!
Ama sence de çok varsayımsal değil mi bunlarKurtaracağı korsanlarında masum aileleri olamazmı?
Zoro olacak inşallah Toki ve Orochinin çocuğu snsjsjsnsYok mu bir Kurozumi&Kozuki yasak aşk meyvesi. Yamato gibi alık olurdu herhalde direk
Acaba dünyanın en iyi kılıç ustası ünvanını çocuktan önce mi aldı yoksa sonra mı ?Daha çok küçük bir Mihawk'a benzettim ben.
Ace abiliğini yaptı ama keşke kaçmaya karar verseydi :/Herkes Ace'e salak falan diyor da. Yav koskoca Akainu orada ne Ace'i bırakırdı ne Luffy'i ne Marco'yu. Öylece gitmelerine izin mi verirdi sanıyorsunuz? Shanks gelmese o WB korsanlarının hepsini öldürecekti Akainu zaten. Ace kendini öne attı da kurtuldular ölmekten anasını satayım.
O çocuk Mihawk'tan...Ne demeye çalışıyorsun sen şimdi Shanks'e
Daha demin ülkesini korumalı diyordun. :/ Yasopp Afrikalı, Dragon ise latino... Aryan ırkının savunucu olarak onları da sevmiyorsun işte.Evli bir adamın önceliği eşi ve çocuklarıdır. Onlar için yaşar. Japonika değil, Yasopp ve Dragonu da sevmiyorum :d