Dragon orayada uğramıştırÇocuk Shanks'tan değil.
Dragon orayada uğramıştırÇocuk Shanks'tan değil.
Ben Acein MFdeki hareketini suçlu bulamıyorum ya... burda çoğumuz anasına babasına küfür edilse karşısındakine bakmadan saldırır sonuçta. İnsanın o an gözü dönebiliyoO dengesiz öyle bir hayatı yaşayıp da kendini bir şekilde öldürtürdü.
Roger sırf adaya gelsin diye çocuk yapmaya giden adam ölmeden önce. O da pek matah bişi değil xdEşi gitmezsen boşanacağım dedi. Roger adam olsa gel bi bakalım derdi.
Öyle bir ortamda onu yapacak adam da zeka yoktur açıkçası. Kardeşlerin ölüyorken annene sövdü diyenin peşinden mi koşarsın kardeşlerini korumaya mı çalışırsın?Ben Acein MFdeki hareketini suçlu bulamıyorum ya... burda çoğumuz anasına babasına küfür edilse karşısındakine bakmadan saldırır sonuçta. İnsanın o an gözü dönebiliyo
Roger bile biliyor Odeni :dAbi Oden bırakın çoluk çocuk,karıyı ulan adam ülkeyi komple sattı la @Yubashiri-sama gel anket kardeş ? Adam mıdır ? odenin kızı yoldan çıktı lan
@Kuroro Tamam oluyorsa eklerim yer varmış anketi de sıfırlarız.@Kuroro evlat acısı gibi olacak ama Oden’i ekleyeceğim anketi sıfırlar mısın ?Olum işte Odenin karısı gibi hadi sen git bey ben nasılsa ölürğm boşuna bekleme demiş.. Ya dragon kolsuz yeşil
@Millennium Wizard acil Oden eklensin burada olmicaksa nerede olacak Çapsız ?
Kurtaracağı korsanlarında masum aileleri olamazmı?Garp'ı ben de severim açıkcası orda söylediklerim sadece duruma açıklama niteliğindeydi.
Hımm bu sefer de korsan kurtama ve masum insan kurtarma kıyası ortaya çıkar
Bilmiyorm o anın psikolojisine bağlı. Sonuçta Ace orda WBnin ölceğini anlamıştı ve laf edilmesini kaldıramadıÖyle bir ortamda onu yapacak adam da zeka yoktur açıkçası. Kardeşlerin ölüyorken annene sövdü diyenin peşinden mi koşarsın kardeşlerini korumaya mı çalışırsın?
Yok mu bir Kurozumi&Kozuki yasak aşk meyvesi. Yamato gibi alık olurdu herhalde direkRoger sırf adaya gelsin diye çocuk yapmaya giden adam ölmeden önce. O da pek matah bişi değil xd
Bosarim dese ne yav, orada Orochi kadının bacağını pinlemiş, bir de intikam almaya gidiyor, bariyerli dayı öfkesini alıyor. Öfkesini yesinler. Kadın iyi hayatta kalmış yine