Güzel çalışma olmuş, eline sağlık.
Jinbei'nin 400'ün üzerinde ödülü var.abi birde sanırım meyvesiz en yüksek ödülde Korsan prense ait 280.milyon ile !
Jimbei pokemon. Su pompası falan kullanıyorJinbei'nin 400'ün üzerinde ödülü var.
Diyorum bende Cavendish sağlam adam ama kimse dinlemiyor beni. Adam meyvesiz 280 milyon beli yapmış bir meyve yeseydi kaç milyon olurdu tahmin edemiyorum. Bu arada eline sağlık Dragon, güzel konu olmuş.abi birde sanırım meyvesiz en yüksek ödülde Korsan prense ait 280.milyon ile !
o günde gelir belki,yonko caribouYaz bizim Kehihihiye 400-500 m beli. Yakında Devrim ordusu komutanı olarak Kaido'nun ayağını kaydıracak ne de olsa.
bir arkadas daha söylemiş,jinbei var balıkadam karatesi ana gücüyle 400 milyon üstü kafa ödülü var onun ödülü kesinleşsin ek bilgilere koyarım.abi birde sanırım meyvesiz en yüksek ödülde Korsan prense ait 280.milyon ile !
bizim orda az yede bir hizmetci tut derleremeğine sağlık ama keşke bilinenlerin poster resimlerini koysaydın
e zaten resim koymuşsun ben diyorumki o resimler yerine farklı resimler koysaydınbizim orda az yede bir hizmetci tut derler
ilk basta düsündüm ama hepsinin resmini kücültüp yapmak daha kolay.herkezin aranıyor posteri seklinde resmi yok.yoksa öyle daha güzel olurdu tabikie zaten resim koymuşsun ben diyorumki o resimler yerine farklı resimler koysaydın